Kies uw land en taal
Kies uw land en taal
Home/DevOps
DevOps
Methode
DevOps

Methode
DevOps

DevOps is een benadering van softwareontwikkeling waarbij softwareontwikkeling (Dev) wordt gecombineerd met activiteiten op het gebied van informatietechnologie (Ops).

De DevOps benadering is gebaseerd op drie kritische succesfactoren; culturele verandering, verbetering van werkwijzen en processen en de invloed van automatiseringstechnieken.

Meer informatie

devops peoplecert certificering

 • Verbetert de workflows tussen softwareontwikkeling en IT
 • Klassikale training in Brussel
 • Ook beschikbaar als Virtual Live training

Opleidingen

Wat is DevOps

DevOps is een benadering van softwareontwikkeling waarbij softwareontwikkeling (Dev) wordt gecombineerd met activiteiten op het gebied van informatietechnologie (Ops).

Het doel van DevOps is om de levenscyclus van de systeemontwikkeling te verkorten en tegelijkertijd regelmatig software releases te leveren. Dit in nauwe afstemming met de bedrijfsdoelstellingen op een snellere, betere en kostenefficiënte manier.

Vanwege het bewezen succes van de DevOps-benadering van het werk, zijn DevOps-georiënteerde rollen door een constant groeiend aantal organisaties een gewilde bron in alle sectoren geworden.

Organisaties hebben DevOps-slimme mensen nodig om de culturele verschuiving te maken, comfortabel te werken in een DevOps-omgeving en een scala aan technologie en tools te beheren – gezamenlijk aangeduid als ’toolchain’ voor processen, waaronder, maar niet beperkt tot, coderen, bouwen, testen, verpakken, vrijgeven, configureren en monitoren.

DevOps opleiding en certificering van PeopleCert

PeopleCert DevOps is de nieuwe reeks kwalificaties die praktische richtlijnen biedt voor het succesvol toepassen van DevOps in het dagelijkse werk.

Professionals kunnen aan een DevOps-reis beginnen met drie modules die de effectiviteit van de dagelijkse prestaties ondersteunen. De modules zijn verrijkt met praktische begeleiding voor de integratie met IT-operaties, waarbij de nadruk ligt op waarde en kwaliteit.

Het Peoplecert DevOps-kwalificatieschema bestaat momenteel uit drie verschillende certificeringen:

PeopleCert DevOps Fundamentals
Deelnemers krijgen praktische begeleiding over hoe effectieve DevOps te leveren door middel van 15 essentiële praktijken, met name over gevestigde ITSM-raamwerken.

PeopleCert DevOps Leadership
Deelnemers krijgen begeleiding over hoe de implementatie van DevOps praktijken te leiden. Ook wordt en aandacht besteed aan hoe een culturele verschuiving te bereiken is voor een betere samenwerking en communicatie.

PeopleCert DevOps Engineering
Deelnemers krijgen praktische richtlijnen over het gebruik van automatiseringstools en hoe deze tools de DevOps cultuur en praktijken ondersteunen. – Binnenkort beschikbaar!

DevOps Training

QRP International biedt een reeks DevOps certificeringen aan, ontworpen door PeopleCert. De DevOps trainingen worden aangeboden in verschillende training-formats, kies degene die past bij jouw behoeften!

DevOps certificering voordelen

 • Verbetert communicatie, standaardisatie, samenwerking en automatisering
 • Stelt bedrijven in staat om kwaliteits softwareproducten beter, sneller en tegen lagere kosten te leveren
 • Bevordert een cultuur van continu experimenteren en leren
 • Vergroot klanttevredenheid
 • Verbeterd operationele efficiëntie

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie, neem direct contact met ons op door het formulier in te vullen!

 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • 30.000+ professionals opgeleid
 • Alleen geaccrediteerde trainingen