Kies uw land en taal
2021 Opleidingscatalogus
Download

Download de 2021 versie van onze training catalogus en ontdek de geknipte opleiding voor u en uw organisatie, inclusief PRINCE2, AgilePM, Scrum, PMO en IT opleidingen. Het is een makkelijke manier om een volledig overzicht te hebben van al onze opleidingsdiensten!

project management event
Projectmanagement in Ziekenhuizen
Inschrijven

Schrijf u hier in voor deze gratis conferentie over projectmanagement in de ziekenhuissector. Jullie zorgen voor jullie patiënten, wij zorgen voor jullie projecten!

Kies uw land en taal
Home
  • Voor Professionals
  • Voor Bedrijven
  • Voor Privé Personen
0

16+ Jaren Ervaring

Sinds 2000 helpen we wereldwijd organisaties sterker te worden door Training, Certificering en Consultancy diensten te verlenen in Best Practice management methoden die hun bedrijfsdoelen ondersteunen.

20,000+ cursisten

QRP heeft meer dan 20.000 cursisten getraind – van wie velen terugkomen voor meer. We hebben onze klanten geholpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke vaardigheden en bij het succesvol implementeren van Best Practices.

0
0

In 6 talen

Het is natuurlijk veel prettiger om in uw moedertaal te leren. Daarom is ons materiaal in 6 verschillende talen beschikbaar: Duitse, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans.

In 42 landen

Onze internationale ervaring en expertise bestaat uit het organiseren van opleidingen aan professionals en organisaties in 42 landen verspreid over de hele wereld.

0

Neem contact

op en wij bellen u terug

Het kiezen van de beste opleiding voor u is een belangrijke beslissing, waarbij wij u graag adviseren.

Naam*

Familienaam*

Telefoon*

Email*


Getuigenissen

Niets maakt ons gelukkiger dan te horen hoe tevreden u over ons bent!

“Heb in de afgelopen jaren veel opleidingen bij QRP International gevolgd en heb altijd de klant-gecentreerde aanpak van de organisatie zeer gewaardeerd. Alle trainers bieden hoge kwaliteit; ze kennen niet alleen de inhoud van de opleidingen maar zijn ook in staat hun uitgebreide ervaring te delen en onderbouwen de theorie met praktijkvoorbeelden. Ik zou QRP International van harte aanbevelen aan mijn mensen die opleidingen binnen het Axelos framework doen.”

Patrick Castaings

Programme Manager @ NATO, België

“Opnieuw heb ik één van QRP’s zeer professioneel georganiseerde opleidingen met succes afgerond. De uitstekende kwaliteit van de opleiding garandeert dat u behalve de geleerde stof, ook een rijke, professionele leerervaring opdoet.”

Mark Tucker

Project Manager & Business Analyst @ Project Manager & Business Analyst, België

“Afgelopen jaar heb ik twee opleidingen kunnen volgen die door QRP International waren georganiseerd: PRINCE2 Foundation en PRINCE2 Practitioner. De professionele aanpak van de trainer en zijn vermogen kennis over te dragen hebben mij waardering voor de methode bijgebracht en nu begin ik die te implementeren op mijn werkplek. Met dank aan de trainer en dank aan QRP”

Paolo Ticali

PSO VMware @ VMware, Italy

We hebben duizenden professionals geholpen bij het verbeteren van hun vaardigheden. Wij kunnen ook u helpen.

Schrijf u in voor uw Nieuwsbrief en kies welke inhoud u wil ontvangen: PPM Management, IT Service Management of beiden! 1 keer per maand zal u speciale aanbiedingen, artikels, white papers, webinars en event uitnodigingen ontvangen. Geen spam, enkel professioneel advies van uw QRP team.

Houdt contact met de community
Volg ons op Linkedin and Twitter

Nieuws

Lees het Laatste Nieuws

Evenementen

Bekijk onze Evenementen
Go to Top