Kies uw land en taal
Kies uw land en taal
Home/Opleidingen/Agile Change Management
Agile Change Management
Agile Change Management
Opleiding en certificering

Agile Change Management
Opleiding en certificering

Agile Change Management is een praktische training voor het plannen en doorvoeren van veranderingen, met behulp van de Agile-principes: incrementele en iteratieve levering.

De officiële Agile Change Management opleiding en certificering, omgedoopt tot “Agile Change Agent”, is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar de praktische toepassing van effectieve Agile en Change management technieken.

De certificering bouwt praktische Agile en Change vaardigheden op om effectieve transformatie en verandering-initiatieven te ondersteunen. Er wordt ook aandacht besteed aan de ‘menselijke’ kant van verandering.

Meer informatie

Agile Change Management certificering

 • Praktische vaardigheden in Agile en Change
 • Plan en beheer alle activiteiten die nodig zijn om verandering op een Agile-manier te ontwerpen, te leveren en toe te passen
 • Maak effectieve en blijvende verandering mogelijk in Agile-omgevingen
 • Ook beschikbaar als Virtual Live training en E-learning

Opleidingen

Wat is Agile Change Agent?

De Agile Change Agent-certificering is gebaseerd op het boek “Agile Change Management – a practical framework for successful change planning and implementation”. Het boek, geschreven door Melanie Franklin, gerenommeerd Agile & Change Management-expert, biedt een benadering voor het managen van transformationele verandering initiatieven met behulp van veel van de ideeën uit de agile-methodologieën.

De certificering is bedoeld om de kloof te overbruggen tussen degenen die de formele theorieën, modellen en methodologieën van Agile projectmanagement en / of verandermanagement hebben bestudeerd, en degenen die op zoek zijn naar de praktische toepassing van effectieve agile en verandermanagement technieken.

De opleiding kan ook een instap zijn in de wereld van Agile en verandering voor iedereen in het bedrijf die hierdoor wordt beïnvloed, maar wiens dagelijkse baan een “business as usual” -rol blijft.

Het doel van deze opleiding is om de ideeën van samenwerking, empowerment en zelfsturing te ondersteunen die de kern vormen van Agile-benaderingen. Deze ideeën vormen ook de kern van effectief verandermanagement. Tenzij professionals zelf deelnemen aan het ontwerpen, oefenen en toepassen van de verandering vindt de verandering niet plaats en kunnen voordelen niet worden gerealiseerd.

De certificering omvat een eenvoudig, herhaalbaar levenscyclusmodel dat fungeert als structuur van elk veranderingsplan. Het biedt vragenlijsten en checklists om de cultuur voor effectieve verandering te helpen creëren, evenals de structurele technieken voor het maken van het plan en het prioriteren van het werk. De cursus omvat technieken voor de menselijke kantvan verandering.

Agile Change Agent Training

QRP International is een geaccrediteerde trainingsorganisatie (ATO) voor Agile Change Agent. De Agile Change Agent training wordt aangeboden in verschillende training-formats, kies degene die past bij jouw behoeften!

Agile Change Management voordelen

 • Biedt een praktisch kader voor een succesvolle planning en implementatie van veranderingen
 • Aan de hand van voorbeelden en advies over Best Practices biedt de opleiding handvatten om een effectieve routekaart op te stellen om elk type verandering initiatief op een flexibele manier te beheren
 • Biedt baanbrekende tools om ervoor te zorgen dat verandering initiatieven worden ingebed, overgenomen en voordelen opleveren voor de hele organisatie
 • Richt zich op het leren HOE je dingen moet doen, niet alleen WAT je moet weten
 • Vergemakkelijkt effectieve interactie met project- / veranderteams

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie, neem direct contact met ons op door het formulier in te vullen!

 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • 30.000+ professionals opgeleid
 • Alleen geaccrediteerde trainingen