Kies uw land en taal
Kies uw land en taal
Home/Werken bij QRP
Werken bij QRP

Werken bij QRP

QRP International is er sterk van overtuigd dat de beste manier om het hoge niveau van diensten te verzekeren kan gegarandeerd worden door te investeren in mensen! QRP staat voor Quality, Results en PEOPLE! We geloven dat mensen het verschil maken en dat de kwaliteit van ons team de resultaten van onze cliënten verzekert.

QRP betekent Quality (Kwaliteit) – Results (Resultaten) – People (Mensen)

QRP International is een werkgever die gelijke kansen hoog in het vaandel draagt. Het verwelkomt dan ook mensen uit alle sectoren van de samenleving. De selectie gebeurd op een eerlijke manier zonder rekening te houden met geslacht, handicap, geaardheid, status of etnische oorsprong.

QRP is International

QRPInternational heeft een international aanwezigheid en bouwt aan wereldwijde mogelijkheden. We groeien zowel geografisch als in een diversificatie van onze diensten. We verlangen dan ook dat onze medewerkers willen groeien met het bedrijf en zoeken daarom sterk gemotiveerde mensen. Om ons voortdurend succes te ondersteunen zijn wij steeds op zoek naar gekwalificeerde en ervaren trainers/consultants.

Sluit u bij ons aan!

We zijn steeds op zoek naar getalenteerde professionals. Bekijk onze openstaande vacatures en stuur ons uw CV.

Ook ontvangen wij graag uw spontane sollicitatie en zullen wij uw CV bewaren voor toekomstige open betrekkingen.

Go to Top