Kies uw land en taal
Kies uw land en taal
Opleidingen

Professionals creëren

Wij bieden ondersteuning in uw streven naar professionele excellence in PRINCE2® (Project Management), ITIL® (IT Service Management), MSP® (Programma Management), P3O® (Project Ondersteuning), MoP® (Portfolio Management), PMP®, AgilePM® (Agile Project Management), SCRUM, PRINCE2 Agile®, Change Management en OpenPM².

Project Management

Project Management is een strategische organisatorische bekwaamheid die uw organisatie kan helpen om de verschillende soorten projecten en de verschillende soorten van verandering.
te beheren en controleren.

Als Project Manager kunt u uw bestaande vaardigheden ontwikkelen en nieuwe vaardigheden leren om uw organisatie te helpen slagen door het leveren van hoge kwaliteit, zonder afbreuk te doen aan de kosten en deadlines.

Lees meer over onze volledige selectie van Project Management opleiding oplossingen om nieuwe tools, technieken te leren en praktisch advies te winnen om te gebruiken in uw bedrijfsleven.

Change Management

Change management verhoogt de kans op succesvolle verandering en transformatie en om vandaag succesvol met verandering om te gaan is een belangrijke prioriteit voor organisaties. Als change manager en senior manager wordt u elke dag blootgesteld aan topics zoals “verandering en het individu”, “verandering en de organisatie”, “communicatie en betrokkenheid van belanghebbenden”. Change Management opleiding kan u helpen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en geeft een duidelijk voordeel in tewerkstelling en promotie.

IT Governance & Service Management

Organisaties zijn steeds meer afhankelijk van IT en dienen de IT diensten te aligneren met de zakelijke prioriteiten om strategische objectieven te bereiken. U dient ervoor te zorgen dat de juiste processen, mensen en technologie in positie zijn opdat uw organisatie haar zakelijke doelstellingen kan bereiken.

Uw accreditatie en die van uw collega’s in de IT service management is een teken van vooruitstrevende ervaring en kunde en geeft een duidelijk voordeel voor organisaties die deelnemen aan publieke en private tenders.

Programma Management

Programma Management kan uw organisatie helpen om strategische doelstellingen te bereiken. Het helpt ook in uw rol als Programma Manager om meerdere en gerelateerde projecten in gecoördineerde manier te beheren, om zo strategische doelstellingen te bereiken die niet mogelijk zouden zijn indien de projecten elk afzonderlijk worden behandeld.

De accreditatie als Programma Manager is een teken van vooruitstrevende ervaring en kunde en geeft een merkbaar voordeel in tewerkstelling en promotie.

Portfolio Management

Portfolio Management overbrugt de kloof tussen stragegie en implementatie en als Portfolio Manager dient u beslissingen te nemen over het implementeren van de juiste veranderingen (projecten en programma’s) aan de Business as Usual.

Portfolio Management opleiding zal u ondersteunen als Senior Manager om strategische initiatieven te implementeren in uw organisatie.

Portfolio, Programma en Project Offices

Een governance-structuur is fundamenteel om besluitvorming te vergemakkelijken, realisatie van de voordelen (benefits realization) en het succesvol opleveren van projecten en programma’s. U kan effectief portfolio, programma en project management in uw organisatie vergemakkelijken door het implenteren van een P3O Office.

P3O opleiding helpt Senior Project Managers, programma en portfolio managers om de waarde te begrijpen van een P3O voor een organisatie.

Bekijk onze Aanvullende Diensten

Naast onze standaard trainingen, bieden we ook een totaaloplossing aan waarbij de standaarden van de methode ingebed en aangepast worden aan de bedrijfsomgeving van de klant.


MEER INFORMATIE

Vraag ons om meer informatie

Indien u vragen heeft of uw wil meer informatie ontvangen, aarzel dan niet om ons te contacteren door gebruik te maken van het onderstaande formulier.

Naam*
Familienaam*
Email*
Telefoon*
Uitleg