Kies uw land en taal
Kies uw land en taal
PRINCE2 Agile

PRINCE2 Agile opleiding

PRINCE2 Agile® is een oplossing die de flexibiliteit en de snelheid van agile combineert met het duidelijk gedefinieerde framework van PRINCE2®. Het PRINCE2 Agile framework omhelst een brede waaier van agile concepten, inclusief SCRUM, Kanban en Lean Startup

Een succesvol Practitioner kandidaat dient in staat te zien om de methode toe te passen in een echt project maar is mogelijks nog niet volleerd om dit volledig te doen in iedere situatie. Uw individuele project management expertise, de complexiteit van het project en de voorziene steun voor het gebruik van PRINCE2 Agile in uw werkomgeving zijn andere factoren die bepalen wat kan bereikt worden.

Deze PRINCE2 Agile opleiding is een 3 daagse klassikale opleiding ontwikkeld voor PRINCE2 practitioners die hun vaardigheden willen combineren met de Agile methoden. De opleiding begint met een overzicht van de basis concepten van de standaard Agile werkmanieren en werkvooruitgang en gaat tot het in staat zijn om de PRINCE2 principes toe te passen en aan te passen aan een project in een Agile context.

ORGANISATIES

Verbeter uw organisatie met PRINCE2 Agile

  • Agile methoden laten organisaties toe om de voordelen van productoplevering te realiseren met potentieel een vroegere return on investment, gedurende ontwikkeling en verbetering van producten.
  • Verbeterde communicatie door het gebruik van gemeenschappelijke woordenschap tussen PRINCE2 en Agile disciplines.
  • Het ontwikkelen van een duidelijke definitie hoe agile de productoplevering kan beheren, terwijl PRINCE2 het totale project beheert.
  • Naadloze integratie: PRINCE2 Agile vult aan op PMBOK en APM Body of Knowledge net zoals PRINCE2 dat doet. Dit is ook interessant voor Programma Managers met MSP® die dienen te begrijpen hoe projecten zich verhouden tot het opleveringsmechanisme.
  • Als de meest up-to-date en relevante kijk op Agile project management methodologieën, bevat PRINCE Agile de “flow-based” werkmethode gebruikt in Kanban alsook andere agile concepten die niet worden behandeld in andere kwalificaties.

INDIVIDUEN

Verbeter uw projecten en carrière met PRINCE2 Agile

  • Een verbeterde positie in de jobmarkt en vooruitgang in de carrière binnen project en programma management door het bethalen van deze nieuwe PRINCE2 Agile kwalificatie.
  • Wereldwijde erkenning met deze internationale kwalificatie die uw vermogen aantoont om best practice benaderingen toe te passen voor het beheren van ieder mogelijk project – ongeacht omvang of grootte.
  • Een breed begrip van alle belangrijke agile concepten en hoe deze kunnen ingepast worden binnen de PRINCE2 methodologie.
  • Flexibiliteit om te werken met beide steeds veranderende oplossingen en diegene die heel duidelijk gedefinieerd zijn.

Literatuur en Business boeken

Bekijk ze hier

Gevalstudie
en Witboek

Ga naar de download area

CONSULTANCY

Pas de PRINCE2 Agile methode aan uw noden aan

QRP International is een bedrijf dat zich verantwoordelijk voelt om te voorzien in advies, coaching en opleiding door een PRINCE2 project management gecertifieerde consultant.  Op deze manier kunnen we zowel uw individuele als organisatorische mogelijkheden verbeteren.

Naast training en opleiding, bieden we een totaaloplossing om de grondbeginselen van de PRINCE2 methode aan te passen aan uw bedrijfsnoden.

Ontdek meer

MEER INFORMATIE

Vraag ons om meer informatie

Indien u vragen heeft of uw wil meer informatie ontvangen, aarzel dan niet om ons te contacteren door gebruik te maken van het onderstaande formulier.

Naam*
Familienaam*
Email*
Telefoon*
Uitleg


Go to Top