Kies uw land en taal
Kies uw land en taal
Home/Consultancy
Consultancy

Consultancy

QRP International ondersteunt organisaties met trainings-, certificerings- en consultancy in Best Practice-management methoden. Ons doel is om JOUW bedrijfsdoelstellingen op internationale schaal te ondersteunen met een lokale aanwezigheid.

Vaak is training het startpunt voor organisaties dat leidt tot structurele veranderingen in bedrijfsprocessen. Het implementeren van de daadwerkelijke Best Practices is een heel andere opgave en kan idealiter als een apart programma worden benaderd.

QRP consultancy heeft de expertise om jouw organisatie te ondersteunen door implementatie, standaardisatie en verbetering van projectoplevering. Wij bieden:

  1. Expert consultants: onze consultants (die ook fungeren als trainers) passen hun verkregen kennis direct toe. Deelnemers van onze trainingen zijn enthousiast om hun opgedane kennis toe te passen. Onze consultants bieden praktische begeleiding tijdens de fase die volgt na de training.
  2. Motivatie om te veranderen: Deelnemers aan onze trainingen zijn heel open en delen hun mening over de actuele en de ideale situatie voor hun organisatie. De openheid en het opgedane bewustzijn leidt tot een grote motivatie voor verandering. Deze motivatie is de perfecte drijfveer om samen met onze consultant een implementatieprogramma te lanceren.
  3. Implementatie: QRP biedt hulp bij het plannen, begeleiden en ontwerpen van het implementatieprogramma van de Best Practice. De programmamanager is idealiter iemand binnen de organisatie. QRP biedt een eerste ondersteuning maar streeft naar zelfstandigheid. Het doel is dat zodra de interne capaciteiten eenmaal zijn opgebouwd, de organisatie de Best Practice zelf kan beheren zonder externe ondersteuning.
  4. Technologie neutraal: QRP-consultants richten zich objectief op de besluitvorming die het beste aansluit op jouw behoeften. QRP is 100% neutraal ten opzichte van technologie keuzes en leveranciers.
  5. Continuïteit: QRP-consultants bieden hun begeleiding op basis van Best Practices-frameworks die zijn afgestemd op jouw omgeving. Deze kennis wordt gedeeld met al onze consultants. Hierdoor kunnen we eenvoudig consultants uitwisselen en ben je nooit afhankelijk van een enkel persoon. We kunnen de continuïteit van de consultancy service volledig garanderen.

Stijn Janssens

PMO Best practices

Als consultant help ik bedrijven om de structuren te creëren die veranderingsinitiatieven laten slagen. Ik voer een beoordeling uit van de huidige praktijken en mogelijke verbeteringen. Ik adviseer over betere processen, procedures, governance voor projecten en programma’s. En ik kan helpen bij het opzetten van het PMO: centre of excellence, reporting, monitoring & control, staffing. Linkedin profile

Guy Theunis

PM Expert

Als consultant help ik bedrijven met hun projectmanagement. Ik ondersteun bij de implementatie van een Best Practice maar kan ook de huidige en toekomstige staat beoordelen. Ik heb ruime ervaring met het verbeteren van bedrijfsprocessen en kan organisaties ondersteunen bij het beoordelen van huidige praktijken en mogelijke verbeteringen. Linkedin profile

Kaïs Albassir

ITIL Expert

Als ex-technisch persoon en consultant kan ik jouw organisatie niet alleen helpen bij het implementeren van processen, maar ook bij het selecteren van de juiste set tools, het aansturen van de implementatie, het geven van trainingen en ervoor zorgen dat deze best practices op elk niveau van de organisatie worden toegepast. . Linkedin profile

Xavier Heusdens

PMP Expert

Als consultant heb ik meer dan 20 jaar ervaring in project- en programmamanagement. Naast mijn consulting activiteiten ben ik een meertalige trainer voor PMP, PRINCE2 en DevOps. Ik heb brede kennis van verschillende Best Practices en ben in het bezit van AgilePM-, ITIL-, COBIT-, MOP- en Change Management-certificeringen. Linkedin profile

Ricky Boeykens

ITIL Expert

Als consultant slaag ik erin om de ITIL-theorie tot leven te brengen in praktische oplossingen, en praktijkervaring te koppelen aan theorie tijdens het coachen. Hoewel mijn technische achtergrond in de IT mij geschikt maakt voor IT-gerelateerde sectoren, ben ik ook prima in staat om jou te ondersteunen in andere branches zoals media, gezondheidszorg en andere. Linkedin profile

Gratis consultancy uur

Laat hieronder jouw gegevens achter en we plannen een gratis consultancy uur in om te bepalen hoe we je kunnen helpen en jouw verdere behoeften te bepalen.