Kies uw land en taal
Kies uw land en taal
Home/Consultancy & Coaching
Consultancy & Coaching

Consultancy & Coaching

QRP International is een bedrijf dat zich verantwoordelijk voelt om te voorzien in advies, coaching en opleiding door een PRINCE2 project management gecertifieerde consultant. Op deze manier kunnen we zowel uw individuele als organisatorische mogelijkheden verbeteren.

Naast training en opleiding, bieden we een totaaloplossing om de grondbeginselen van de methode aan te passen aan uw bedrijfsnoden.
In nauwe samenwerking met uw organisatie, kunnen onze consultants:

  • Uw noden en verwachtingen identificeren en beschrijven
  • Uw bestaande mogelijkheden beoordelen
  • Uw trainingsnood bepalen en organiseren
  • Uw PRINCE2 implementatie plan ontwikkelen en uitvoeren
  • De PRINCE2 implementatie op maat van Uw organisatie maken

Onze klanten

QRP International werkt samen met grote en kleine organisaties, in de private en publieke sector, de overheid, en in belangrijke bedrijfssectoren zoals de gezondheidszorg, bank en verzekeringen, telefonie, informatietechnologie, consultancy, productie en transport.

Wij zien onze klanten als partners en werken met u samen om meetbare resultaten neer te zetten. Hieronder vindt u een aantal van hen die zich door ons laten ondersteunen. Hierbij testen zij niet alleen onze grenzen uit, maar tevens die van henzelf.

Bibliotheek

Bekijk nu

Artikels en Gevalstudies

Ga naar de Download pagina

MEER INFORMATIE

Vraag een offerte aan

Als u vrijblijvend een offerte wilt ontvangen of indien u vragen heeft, neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

Naam*
Familienaam*
Email*
Telefoon*
Uitleg


Go to Top