PMP

PMP opleiding

De PMP® (Project Management Professional) toont aan dat u de ervaring, te opleiding en de kwaliteiten hebt om projecten te leiden en te sturen en het toont ook aan dat u in staat bent om project teams te leiden en te sturen

In een wereld die steeds meer “geprojectiseerd” wordt, geeft professionele certificatie een zekerheid dat project managers klaar zijn om projectvragen te kunnen beantwoorden. Versterk uw vaardigheden en pak projectuitdagingen aan met het PMP certificaat. Ontwikkeld door practitioners voor practitioners en vertegenwoordigt diverse en globale doelgroepen, geven PMI certificaties u een financiële en technische voorsprong.

ORGANISATIES

Verbeter uw Business met PMP

  • Indien meer dan ⅓ van alle project managers binnen organisatie PMP Gecertifieerd zijn, dan voltooien organisaties meer projecten, op tijd, binnen budget en behalen ze vooropgestelde doelstellingen (Pulse van de Profession® study, PMI, 2015.)

INDIVIDUEN

Verbeter u projecten en carrière met PMP

  • PMP verbetert uw financiële verdiensten.  PMP certificaat houders verdienen 20% meer dan hun niet gecertifieerde collega’s volgens Earning Power: Project Management Salary Survey, Ninth Edition.
  • PMP betekent dat u de globale taal van project management spreekt en begrijpt en verbindt u met een community van professionals, organisaties en experten wereldwijd

Wat is PMBoK

De PMBOK® Guide—Sixth Edition bevat de fundamentele praktijken die alle project managers nodig hebben om hoge standaarden en project excellentie te bereiken. Deze internationaal erkende standaard geeft project managers de essentiële tools om project management in de praktijk te brengen en om organisationele resultaten op te leveren.

Literatuur en Business boeken

Bekijk ze hier

Gevalstudie
en Witboek

Ga naar de download area

Consultancy

Pas de PMP methode aan aan uw noden

QRP International is een bedrijf dat zich verantwoordelijk voelt om te voorzien in advies, coaching en opleiding door een PMP gecertifieerde consultant.  Op deze manier kunnen we zowel uw individuele als organisatorische mogelijkheden verbeteren.

Naast training en opleiding, bieden we een totaaloplossing om de grondbeginselen van de PMP methode aan te passen aan uw bedrijfsnoden

Ontdek meer

MEER INFORMATIE

Vraag ons om meer informatie

Indien u vragen heeft of uw wil meer informatie ontvangen, aarzel dan niet om ons te contacteren door gebruik te maken van het onderstaande formulier.

Naam*
Familienaam*
Email*
Telefoon*
Uitleg