Kies uw land en taal
Kies uw land en taal
PMP

PMI Certificaties- PMP en CAPM

De PMI-certificeringen – CAPM® en PMP® – zijn internationaal erkende professionele kwalificaties van een projectmanager. Ze tonen aan dat u de ervaring, opleiding en competentie hebt om projecten en projectteams te leiden en te sturen.

PMI (Project Management Institute)

PMI is opgericht in 1969 in de Verenigde Staten en levert waarde voor meer dan 2,9 miljoen professionals die in bijna elk land ter wereld werken via wereldwijde belangenbehartiging, samenwerking, onderwijs en onderzoek.
Als de meest verspreide projectmanagement organisatie ter wereld, bevordert de PMI carrières, verbetert het organisatorisch succes en wordt het beroep van projectmanagement verder ontwikkeld door zijn wereldwijd erkende normen, certificeringen, middelen, hulpmiddelen, academisch onderzoek, publicaties, opleidingen voor professionele ontwikkeling en netwerkmogelijkheden.

De belangrijkste redenen om lid te worden van de PMI:

 • Download de PMBoK-gids gratis en in de gewenste taal (Arabisch, Chinees [vereenvoudigd], Engels, Frans, Duits, Hindi, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Braziliaans, Russisch en Spaans).
 • Bespaar geld op wereldwijd erkende certificeringen en meer
 • Word lid van onze community om lokale en wereldwijde verbindingen te maken
 • Beheers nieuwe vaardigheden via gratis webinars en evenementen
 • Wees deadlines te snel af met meer dan 1.000 gratis tools en sjablonen

 PMI Certificaties

In een steeds meer geprojectiseerde wereld zorgen professionele certificeringen ervoor dat projectmanagers klaar staan ​​om aan de eisen van projecten over de hele wereld te voldoen. Versterk uw vaardigheden en ga de uitdagingen van niet uit de weg met behulp van PMI-certificeringen. PMBoK-certificeringen zijn ontwikkeld door beoefenaars voor beoefenaars en vertegenwoordigen een divers en wereldwijd publiek. Ze bieden u een technisch en financieel voordeel.

PMP tgo CAPM

PMP is voor Senior Project Managers, terwijl CAPM de juiste kwalificatie is voor Junior Project Managers. Het belangrijkste verschil tussen de twee certificeringen betreft de voorwaarden voor de toegang tot het examen en het aantal vragen / timing van het examen zelf. De inhoud van de training is hetzelfde voor beide certificeringen: het is een 5-daagse training, gegeven als een klassikaal evenement met de nadruk op de 10 kennisgebieden en processen van de PMBoK®-6e editie. De PMBoK is de officiële handleiding voor PMP en CAPM en bevat de fundamentele best practices die elke projectmanager moet kennen en uitvoeren om hoge kwaliteitsnormen te bereiken bij het werken in elk soort project. Deze internationale gids biedt projectmanagers cruciale hulpmiddelen en technieken die essentieel zijn om elke fase van het project te beheren en het gewenste resultaat te bereiken.

Redenen om PMP en / of CAPM gecertificeerd te worden:

 • 1 De PMP- en CAPM-certificeringen vergroten uw verdienpotentieel. Houders van PMP-certificering verdienen 20% meer dan hun niet-gecertificeerde collega’s volgens Earning Power: Project Management Salary Survey, Negende editie.
 • 2 Wanneer meer dan een derde van hun projectmanagers PMP-gecertificeerd zijn, voltooien organisaties meer van hun projecten op tijd, binnen het budget en voldoen aan de oorspronkelijke doelstellingen (Pulse of the Profession®-studie, PMI, 2015)
 • 3 PMP / CAPM-gecertificeerd zijn betekent dat u de wereldwijde taal van projectmanagement spreekt en begrijpt en u in contact brengt met een gemeenschap van professionals, organisaties en experts wereldwijd
 • 4 PMP / CAPM verklaart dat de projectmanager niet alleen een grondige kennis van de PMBoK bezit, maar ook over de vaardigheden en capaciteiten beschikt om ook projecten te leiden.

PMBoK 6 editie: Wat is nieuw in de PMBOK® Guide?

De zesde editie is gepubliceerd op september 2017: de examenstructuur blijft hetzelfde, maar de terminologie is bijgewerkt naar de zesde editie van de PMBoK-gids.

Hier zijn de belangrijkste wijzigingen:

 • Richtlijnen voor het implementeren van de PMBoK-benaderingen in agile omgevingen
 • Trends en opkomende praktijken
 • Overwegingen om PMI op maat te maken en te aan te passen aan uw organisatie
 • Meer nadruk op strategische en zakelijke kennis
 • Een nieuw hoofdstuk over de rol van de projectmanager

PMP Opleiding en Certificatie

Ontdek de PMP certificatie 

CAPM Opleiding en Certificatie

Ontdek de CAPM certificatie

MEER INFORMATIE

Vraag een offerte aan

Als u vrijblijvend een offerte wilt ontvangen of indien u vragen heeft, neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

Naam*
Familienaam*
Email*
Telefoon*
Uitleg