Kies uw land en taal
Kies uw land en taal
PMP
PMP
Methode

PMP
Methode

PMP® staat voor Project Management Professional.

PMP is ‘s werelds meest erkende certificering voor professionals die werken binnen project, programma of portfolio management.

De PMP certificering laat zien dat u over de vaardigheden beschikt om projecten te leiden.

In het begin van je loopbaan? Dan is de Certified Associate in Project Management (CAPM) de juiste certificering. Het belangrijkste verschil tussen de twee PMI-certificeringen betreft de vereisten voor het verkrijgen van toegang tot het examen en het aantal vragen/duur van het examen zelf.

Meer informatie

PMP_Certificatie_PMI

  • De meest erkende projectmanagement certificering wereldwijd
  • Meer dan 1 miljoen professionals zijn in het bezit van een PMP certificaat
  • Ook beschikbaar als Virtual Live training

Opleidingen

Wat is PMI®

PMI is ’s werelds toonaangevende vereniging voor professionals die werken binnen project, programma of portfolio management.

PMI, opgericht in 1969 in de VS, levert waarde door wereldwijde advocatuur, samenwerking, onderwijs en onderzoek.

PMI bereikt meer dan 3 miljoen professionals, in bijna ieder land ter wereld.

Als projectmanagement organisatie bevordert de PMI carrières, verbetert het organisatorische succes en helpt het het beroep van projectmanagement verder te laten groeien. PMI doet dit door middel van zijn wereldwijd erkende normen, certificeringen, bronnen, tools, academisch onderzoek, publicaties, opleidingen voor professionele ontwikkeling en netwerkmogelijkheden.

PMP opleiding en certificering

PMP is de gouden standaard in projectmanagement certificering. PMP valideert de competenties van een projectmanager en is erkend en geëist door organisaties wereldwijd.

PMP biedt de bewezen, praktische kennis en vaardigheden op het gebied van projectmanagement die als projectmanager van pas komen.

PMP of CAPM?

PMP is voor senior projectmanagers, terwijl CAPM de juiste certificering is voor junior projectmanagers. Het belangrijkste verschil tussen de twee certificeringen betreft de vereisten om toegang te krijgen tot het examen en het aantal vragen/duur van het examen zelf.

De PMBoK is de officiële handleiding voor PMP en CAPM en bevat de fundamentele Best Practices die elke projectmanager moet kennen en kunnen toepassen om kwaliteit te leveren. Deze internationale ‘book of knowledge’ biedt projectmanagers cruciale tools en technieken die essentieel zijn om elke fase van het project te managen en het gewenste resultaat te leveren.

PMP training

QRP International is een geaccrediteerde trainingspartner (ATP) voor PMP. De PMP training wordt aangeboden in verschillende training-formats, kies degene die past bij jouw behoeften!

PMP certificering voordelen

  • Lever waarde in de vorm van professionele geloofwaardigheid, diepgaande kennis en verhoogd verdienpotentieel
  • Gecertificeerde PMP’s rapporteren dat ze tot 25% meer verdienen dan niet-gecertificeerde projectmanagement professionals
  • De PMP-certificering gaat over het verkrijgen van erkenning voor wat je al weet en het verbeteren van uw vaardigheden
  • De weg naar PM-carrièresucces

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie, neem direct contact met ons op door het formulier in te vullen!

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • 30.000+ professionals opgeleid
  • Alleen geaccrediteerde trainingen