Kies uw land en taal
Kies uw land en taal
Home/Bedrijfstraining
Bedrijfstraining

Bedrijfstraining

Complete team trainen?
Onze bedrijfstraining is de beste keuze als je een groep werknemers gezamenlijk wilt ondersteunen in hun groei en nieuwe vaardigheden aan wilt leren. Onze bedrijfstraining wordt aangepast aan de organisatie en de vereisten voor projectbeheer.

In house Training met QRP International

We doen ons uiterste best om de best mogelijke trainingservaring te bieden.

QRP International biedt bedrijfsopleidingen in Best Practices die onze economie transformeren. Onze op maat gemaakte training stimuleert betrokkenheid en helpt de deelnemers om het examen glansrijk te behalen. We geven je tips & tricks om de nieuw geleerde kennis effectief toe te passen op je werkplek.

QRP biedt bedrijfstrainingen die zich aanpassen aan de organisatie en die helpen bij het aanpakken van specifieke doelstellingen en uitdagingen. QRP is erop gericht om trainingen te geven die gefocustzijn op het omgaan met echte bedrijfsprojecten of IT-management cases. Daarom kunnen we inspelen op de laatste marktontwikkelingen en veranderingen in het managementdenken.

Onze trainingsprogramma’s bevatten doorgaans kennis en tools die direct toepasbaar zijn op jouw bedrijf. Je krijgt onmiddellijk een rendement op de investering in training.

Bovendien is er de mogelijkheid op een vervolging van de bedrijfstraining, door middel van een van onze consultants. Deze helpen de organisatie met deskundige begeleiding en een externe blik op toekomstige uitdagingen.

MEER INFORMATIE

Neem nu contact met ons op en we komen direct bij je terug

Het kiezen van de best mogelijke cursus voor jouw bedrijf is een belangrijke beslissing – we zijn er om je bij te staan in deze keuze. Vul het onderstaand formulier in om een offerte te ontvangen of om meer informatie te verkrijgen over een van onze trainingen.