Kies uw land en taal
Kies uw land en taal
Home/Artikels en Gevalstudies
Artikels en Gevalstudies

Artikels en Gevalstudies

Welkom op onze download pagina! Hier vindt u interessante case studies, e-books, begrippenlijsten, templates en nog veel meer met betrekking tot Best Practices. U kunt alle documenten kosteloos downloaden.
Registreer voor onze Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en alle nieuwe informatie te ontvangen, tweemaal per maand!

Filter downloads voor
 • QRP International
  AgilePM - PRINCE2 - MSP - PMP - ITIL - Togaf - Scrum - PRINCE2 Agile - MoP - P3O -
  Nederlands

  QRP ondersteunt je met de constante groei van je professionele ontwikkeling om zo uit te blinken in Project Management, IT Governance & Service Management, Agile, Change Management, Programma-, Portfolio- en PMO Management door middel van wereldwijd erkende accreditaties. Bekijk onze QRP brochure en vind een overzicht van ons trainingsaanbod!

 • QRP International
  Engels

  QRP International aanpasbare PRINCE2 2017 Business Case-sjabloon is een handig document om u te helpen bij uw PRINCE2-projectwerk. Download de Business Case-sjabloon, beschikbaar in Microsoft Word-indeling.

 • Ken Schwaber & Jeff Sutherland
  Scrum - Project Management -
  Nederlands

  Download de SCRUM-gids in het Nederlands om de definitie en regels van Scrum te leren kennen. De gids is ontwikkeld en onderhouden door de makers K. Schwaber en J. Sutherland.

 • QRP International
  AgilePM - MSP - PMP - ITIL - Togaf - Scrum - PRINCE2 Agile - MoP - P3O - Cobit5 -
  Nederlands

  Ontdek onze nieuwste manier van lesgeven; Het virtuele klaslokaal van QRP. Deze brochure beantwoordt al uw belangrijke vragen. Het legt uit hoe de structuur van ons virtuele klaslokaal eruit ziet en waarom je het geweldig zult vinden!

 • QRP International
  PRINCE2 2017 - Project Management -
  Engels

  QRP International aanpasbare PRINCE2 2017 Projectinititiatiedocumentatie template is een handig document om u te helpen bij uw PRINCE2-projectwerk. Download de Projectinititiatiedocumentatie, beschikbaar in Microsoft Word-indeling.

 • QRP International
  Engels

  Download onze training catalogus en ontdek de geknipte opleiding voor u en uw organisatie, inclusief:
  – Project Management: PRINCE2, PRINCE2 2017, PRINCE2 Agile;
  – Agile Project Management: AgilePM, Scrum;
  – PPM Management: Programme, Portfolio, PMO Management;
  – IT Service Management: ITIL Foundation en ITIL Intermediate opleidingen.
  Het is een makkelijke manier om een volledig overzicht te hebben van al onze opleidingsdiensten!

 • QRP International
  Engels

  QRP International aanpasbare PRINCE2 2017 Leren van ervaringen template is een handig document om u te helpen bij uw PRINCE2-projectwerk. Download de Lessons Learned-sjabloon, beschikbaar in Microsoft Word-indeling.

 • QRP International
  Nederlands

  FREE PDF – PRINCE2 Processtroomschema – PRINCE2 project van start tot finish
  Het PRINCE2 Processtroomschema is een grafische “in een oogopslag” presentatie van alle PRINCE2 processen en hoe deze samen passen en het toont ook alle processen betrokken bij het voeren van een PRINCE2 project van start tot einde.

  Het QRP International’s PRINCE2 Processtroomschema toont niet alleen alle processen en hoe iedere fase integreert in een andere, maar ook welke actie dient genomen te worden voor ieder proces, welke de belangrijke producten, documenten of informatie zijn om op te leveren tijdens iedere fase voor elke management niveau:

  – Team Manager,

  – Project Manager,

  – Stuurgroep.

  Daarom hebben we besloten om dit te reviewen om te garanderen dat dit een zeer nuttige tool blijft voor PRINCE2 vorming deelnemers en project managers. Op deze wijze kan iedereen die PRINCE2 toepast genieten van de voordelen van een duidelijk grafisch overzicht van de methode.

Go to Top