Kies uw land en taal
Kies uw land en taal
Home/Opleidingen/DOI DevOps
DOI DevOps
 DevOps training, DevOps course, DevOps methodology

DOI DevOps Methodologie – Opleiding en Certificatie

DevOps is een dynamische en continue verbeterende reeks van werkwijzen die de nadruk legt op samenwerking en communicatie tussen softwareontwikkelaars en andere IT-professionals. Het helpt bij het automatiseren van software oplevering en infrastructuur wijzigingen. Het vestigt een cultuur waarin het bouwen, testen en vrijgeven van software snel, frequent en betrouwbaar kan gebeuren.

DevOps is een culturele en professionele beweging die de nadruk legt opcommunicatie, samenwerking en integratie tussen softwareontwikkelaars en IT-operationele professionals. De resulterende verbeterde workflow biedt bedrijven de flexibiliteit om te veranderen, en snel te veranderen, zonder in te boeten aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun IT-gebaseerde zakelijke diensten.
Ondanks de naam gaat DevOps verder dan softwareontwikkelaars en IT-operationele professionals.

Over het algemeen vertegenwoordigt‘Dev’ alle mensen die betrokken zijn bij het ontwikkelen van softwareproducten en -services (inclusief vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en leveranciers) en omvat ‘Ops’ alle mensen die betrokken zijn bij het leveren en beheren van die producten en services (inclusief leveranciers).

8 Benefits of Adopting DevOps Into Your Organization

  • 1 Hiermee kunnen bedrijven betere software leveren
  • 2 Verbetering van communicatie, samenwerking en de integratie van mensen, processen en technologieën
  • 3 Bevorder een cultuur van continu experimenteren en leren
  • 4 Verkort en versterk feedbacklussen
  • 5 stroom verbeteren
  • 6 Bereik een betere operationele efficiëntie
  • 7 Lever sneller klantwaarde
  • 8 Bereik een grotere klanttevredenheid

DevOps Certificatie

DevOps certificeringen zijn ideaal voor particulieren en organisaties die DevOps-principes willen begrijpen. Medewerkers, managers, stakeholders en leveranciers die leiding geven aan of bijdragen aan DevOps-initiatieven zullen allemaal veel kennis opdoen. Consultants die hun klanten door DevOps-programma’s begeleiden, zullen ook veel baat hebben bij een DevOps-certificering.

Gecertificeerde DevOps Practitioner rollen bieden evolutionaire vaardigheden en verbeterde communicatie en samenwerking tussen IT-teams.

Het DevOps Institute (DOI) is de community voor continu leren rond opkomende DevOps-praktijken. Het DevOps Institute werkt samen met erkende opinieleiders en stelt de kwaliteitsnorm voor DevOps competentiegericht onderwijs en kwalificaties.

devops certification devops institute doi

DevOps Opleiding

Het kwalificatieschema van DevOps bestaat momenteel uit zeven verschillende certificeringen:

De  DevOps Foundation opleiding biedt een basiskennis van belangrijke DevOps-terminologie om ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde taal spreekt en benadrukt de voordelen van DevOps om het succes van de organisatie te ondersteunen.

De DevOps Leader opleiding is een unieke en praktische ervaring voor deelnemers die een transformationele leiderschapsbenadering willen volgen en een impact willen hebben binnen hun organisatie door DevOps te implementeren.

De DevSecOps Engineering (DSOE)℠ opleiding legt uit hoe DevOps beveiligingspraktijken verschillen van andere beveiligingsbenaderingen en biedt de nodige opleiding om data en beveiligingswetenschappen te begrijpen en toe te passen.

De Continuous Delivery Architecture (CDA)℠ opleiding is bedoeld voor deelnemers die zich bezighouden met het ontwerp, de implementatie en het beheer van DevOps-implementatie pipelines en toolchains die continue integratie, continue levering, continu testen en mogelijks continue implementatie ondersteunen.

De DevOps Test Engineering (DTE) ® opleiding behandelt testen in een DevOps-omgeving en omvat concepten zoals het actieve gebruik van testautomatisering, testen eerder in de ontwikkelingscyclus en het aanleren van test vaardigheden bij ontwikkelaars, kwaliteitsborging, beveiliging en operationele teams.

De Certified Agile Service Manager (CASM)® opleiding biedt een inleiding tot Agile Service Management, de toepassing en integratie van agile denken in servicemanagement processen en procesontwerp projecten.

De Certified Agile Process Owner (CAPO)® opleiding biedt richtlijnen voor de verantwoordelijkheden van het proces van de eigenaar, zodat ze kunnen beschrijven wat ze als een proces doen en biedt de nodige opleiding om toezicht te houden op het ontwerp, de re-engineering en verbetering van IT Service Management (ITSM) processen; vooral in het kader van Agile Service Management.

MEER INFORMATIE

Vraag ons om meer informatie over de DevOps die u het meest interesseert.

Indien u vragen heeft of uw wil meer informatie ontvangen, aarzel dan niet om ons te contacteren door gebruik te maken van het onderstaande formulier.

Naam*
Familienaam*
Email*
Telefoon*
Uitleg


Go to Top