Kies uw land en taal
Kies uw land en taal
Home/Opleidingen/Change Management
Change Management

Cursus Change Management: opleiding en certificaat

Omgaan met verandering en belangrijker, het omgaan met de gevolgen van verandering, staan vandaag de dag hoog op de agenda bij vele organisaties

De Change Management certificatie is ontwikkeld door APMG in partnership met het Change Management Institute (CMI), een onafhankelijke en wereldwijde associatie voor veranderingsmanagers. Samen hebben zij een professioneel “body of knowledge” ontwikkeld voor de discipline van veranderingsmanagement. Dit “body of knowledge” biedt een onafhankelijke benchmark voor de professionele kennis dat wordt verwacht van een effectieve veranderingsmanager.

APMG’s herwerkt Change Management certificaat is volledig gealigneerd met het Change Management body of knowledge. De nieuwe syllabus biedt een brede waaier aan kennis over de theorie en de praktijk van Change Management inclusief:

 • Verandering en het individu;
 • Verandering en de organisatie;
 • Communcatie en stakeholder engagement;
 • Verandering in de praktijk.

ORGANISATIES

Verbeter uw Business met Change Management

 • Gevestigde, op processen geënte methoden (zoals PRINCE2® en MSP®) aanvullen om een holistisch beeld van de verandering te ontwikkelen.
 • Een uniek, op maat van de specifieke behoeften van de organisatie gesneden proces van veranderingsmanagement opzetten.
 • Het risico op mislukking of uitstel tijdens perioden van organisatorische veranderingen verminderen door de productiviteit in stand te houden en de kosten te verminderen.
 • Draagvlak onder alle stakeholders (intern en extern) verwerven en vertrouwen in het programma voor veranderingsmanagement wekken, zodat de werknemers zich er prettig bij voelen en erop voorbereid zijn om de stap naar de volgende fase te zetten.
 • Verbeteren van de impact van veranderingen, geïntegreerde planning van verandering en het succesvol implementeren van verandering in de levensloop van de organisatie.

INDIVIDUEN

Verbeter uw Projecten & Carrière met Change Management

 • Leren hoe mensen op verandering reageren en deze kennis gebruiken om hen met succes door een proces van zakelijke verandering te leiden.
 • Kennismaken met veranderingstheorieën en leren hoe u de meest geschikte theorie toepast op de specifieke behoeften van een organisatie. Dit zal de manier versterken waarop collega’s en organisaties met verandering omgaan en zich die tot de hunne te maken, en de leerervaringen zullen de basis leggen voor het vestigen van persoonlijke processen van veranderingsmanagement.
 • Weten hoe u mensen door de verschillende stadia van een overgang voert en daardoor een verandering effectiever, met minder weerstand en met meer draagvlak, leiden.
 • U meer begrip bijbrengen hoe u op verandering kunt reageren zodat u beter bent uitgerust om effectiever en met meer sympathie leiding te geven.
 • Uw vermogen om te veranderen te verbeteren door reacties te sturen, en een begrip van verandering ontwikkelen door de gevolgen in kaart brengen die initiatieven kunnen hebben, en door te leren hoe u die tegemoet moet treden.

Literatuur en Business boeken

Bekijk ze hier

Gevalstudie
en Witboek

Gan naar de download area

Consultancy

Pas de Change Management guidance aan uw noden aan.

QRP International is een bedrijf dat zich verantwoordelijk voelt om te voorzien in advies, coaching en opleiding door een Change  management gecertifieerde consultant.  Op deze manier kunnen we zowel uw individuele als organisatorische mogelijkheden verbeteren.

Naast training en opleiding, bieden we een totaaloplossing om guidance in te passen en aan te passen aan uw bedrijfsnoden.

Ontdek meer

MEER INFORMATIE

Vraag ons om meer informatie

Indien u vragen heeft of uw wil meer informatie ontvangen, aarzel dan niet om ons te contacteren door gebruik te maken van het onderstaande formulier.

  Naam*
  Familienaam*
  Email*
  Telefoon*
  Uitleg


  Go to Top