Kies uw land en taal
Kies uw land en taal
Home/Mijn Opleiding
Mijn Opleiding
Subsidieer
Mijn Opleiding

Subsidieer
Mijn Opleiding

In België bestaan er meerdere manieren om jouw training te laten financieren. We geloven erin dat het verbeteren van je vaardigheden niet alleen jezelf en je werkplek helpt, maar ook de maatschappij in het algemeen.

Meer informatie

  • KMO-Portefeuille
  • Subsidie Chèque-Formation
  • Subsidie Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Financiële ondersteuning

Investeren in vaardigheden en kennis is een fundamentele stap naar persoonlijke en professionele groei. In België bestaan er subsidies vanuit de KMO-Portefeuille, Chèque-Formation en Subsidie Brussels Hoofdstedelijk Gewest, die individuen en bedrijven stimuleren om aandacht te geven aan opleiding en ontwikkeling.

Door een deel van de opleidingskosten te subsidiëren krijgen particulieren en bedrijven toegang tot de hoogwaardige cursussen van QRP International met behulp van financiële ondersteuning.

Op deze pagina hebben we een overzicht gecreëerd van de verschillende fondsen en subsidies die interessant kunnen zijn als je op zoek bent naar financiële steun voor je opleiding bij QRP.

Developing Professionals

QRP International ondersteunt je bij het bereiken van professionele expertise in Project Management, IT Governance & Service Management, Agile, Change Management, Programma, Portfolio en PMO Management door middel van wereldwijd erkende accreditaties.

Lees meer over alle cursussen in ons cursusaanbod.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie, neem direct contact met ons op door het formulier in te vullen!

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • 30.000+ professionals opgeleid
  • Alleen geaccrediteerde trainingen