Leren op afstand – QRP’s Virtuele Klaslokaal

De huidige pandemie brengt allerlei verschillende uitdagingen met zich mee. Een van deze uitdagingen is dat we momenteel allemaal sterk worden aangeraden om homeworking toe te passen waar mogelijk. Vergaderingen worden geannuleerd, plannen worden gewijzigd en ‘Business as usual’ wordt onderbroken. Ook wij als QRP International moeten de planning van onze vormingen aanpassen.

De pandemie was echter ook het laatste zetje die we nodig hadden om eindelijk te werken aan een plan dat we al een tijd hebben liggen; Virtuele klaslokalen. Vanaf heden kunnen we al onze vormingen virtueel aanbieden! We hebben dezelfde trainers, dezelfde uitdagende leermethodes en dezelfde energie. Het enige verschil is dat u en de andere deelnemers allemaal op verschillende locaties zitten.

Onze Virtueel Klaslokaal

We doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Met deze kernwaarde in ons achterhoofd hebben we het Virtuele Klaslokaal ontwikkeld. We willen u de best mogelijke leerervaring bieden. Om deze reden hebben we besloten om niet zomaar de klassikale cursussen op locatie te digitaliseren, maar we hebben we de planning iets veranderd. Onze Virtual Classroom-cursussen zijn gemaakt uit een mix van live-training sessies en huiswerk. Dit omdat we denken dat u niet acht uur lang achter uw webcam wilt zitten.

De ochtend- of middag sessies worden live gegeven en dit is het moment waarop de trainer de methodiek uitlegt. Dit is uw kans om vragen te stellen aan de trainer en in gesprek te gaan met de andere deelnemers. Het andere dagdeel pas je actief toe wat je hebt geleerd door middel van het huiswerk. Om dit huiswerk te maken, gebruiken we tools die het gemakkelijker voor je maken om te studeren en die AI-gestuurde examen simulaties hebben. Na het afronden van de vorming bent u klaar om het examen af te leggen!

Hoogwaardige oplossing

De Q in QRP staat voor Quality (kwaliteit), dus kwaliteit is wat we leveren. We gebruiken een geavanceerde e-learning software en bieden een cursus aan die voldoet aan onze kwaliteitsnormen. Zoals u verwacht, wordt de cursus gegeven in het Nederlands / Engels en Frans.

De vormingen in ons Virtuele Klaslokaal worden gegeven door onze trainers, zeer ervaren en nog steeds actief in hun respectieve vakgebied. De cursussen bevatten voorbeelden van situaties uit het bedrijfsleven en zijn aangepast aan de groep deelnemers om hen de best mogelijke ervaring te bieden.

Grijp nu je kans!

Mogelijks heeft u met de huidige veranderingen in uw ‘Business as usual’ wat tijd over. Echter op het moment dat de situatie weer ‘normaal’  wordt, wordt u waarschijnlijk geconfronteerd met een overvloed aan nieuwe projecten, programmes en softwareontwikkeling. Nu is hét moment om de expertise op te bouwen om straks met volle moed te kunnen starten, dus waarom zou u geen cursus volgen, een certificaat behalen en gebruik maken van deze tijd?

QRP ontwikkelt professionals om verandering mogelijk te maken. Zo hebben wij u in deze uitdagende tijd een passende oplossing kunnen bieden. We bieden onze virtuele klaslokalen aan, naast onze e-learning oplossingen en hopen u binnenkort ook weer klassikale cursussen op locatie te kunnen aanbieden. Voor meer informatie, download hier onze Virtual Classroom brochure. Of neem direct contact met ons op via belgium@qrpinternational.com of +32 (0) 2 80 81014.