Kies uw land en taal
Kies uw land en taal
Home/Opleidingen/ITIL 4/ITIL 4 Strategic Leader Stroom
ITIL 4 Strategic Leader Stroom

Stroom ITIL 4 Strategic Leader

ITIL 4 Strategic Leader (ITIL SL) realiseert de waarde van ITIL, niet alleen voor IT-activiteiten, maar voor alle digitale diensten. Door een ITIL SL te worden, toont het individu aan dat het een duidelijk inzicht heeft in hoe ICT de bedrijfsstrategie beïnvloedt en stuurt

ITIL 4 Strategic Leader bestaat uit twee modules:

Om het materiaal volledig te kunnen begrijpen is het nodig om geaccrediteerde training voor de ITIL 4 Managing Professional module te volgen. Alle modules hebben ITIL 4 Foundation als voorwaarde. Daarnaast vereisen de ITIL Leader-modules een minimum van drie jaar ervaring op vlak van ICT-management.

De ITIL 4 Strategist: Direct, Plan and Improve module wordt in november 2019 gelanceerd.
ITIL 4 Strategic Leader stroom zal in de eerste helft van 2020 worden gelanceerd.

ITIL 4 Strategist Direct Plan & Improve

Deze module verschaft individuen de praktische vaardigheden die nodig zijn om een ‘lerende en verbeterende’ ICT-organisatie te creëren, met een sterke en doelmatige strategische richting.
De module behandelt de invloed en impact van Agile en Lean manieren van werken, en hoe deze in het voordeel van een organisatie kunnen worden ingezet. Het zal ervaren projectbeheerders voorzien van een praktische en strategische methode voor het plannen en leveren van continue verbetering met de nodige wendbaarheid.
ITIL Strategist Direct Plan & Improve is gericht op managers van alle niveaus die betrokken zijn bij de bepaling van richting en strategie of het ontwikkelen van een continu verbeterend team. Het zal zowel praktische als strategische elementen omvatten.
Daarom is het de universele module die een belangrijk onderdeel zal zijn van beide stromen, ITIL 4 Managing Professional en ITIL 4 Strategic Leader. Als u meer wilt weten over deze module, bezoek dan de pagina ITIL 4 Strategist: Direct, Plan & Improve.

ITIL 4 Leader Digital & IT Strategy

Deze module zal zich richten op het afstemmen van de digitale bedrijfsstrategie op de IT-strategie. De module behandelt ook de impact van disruptie die nieuwe technologieën teweegbrengen bij organisaties in elke sector, en hoe bedrijfsleiders daarop reageren.
Het tempo van evolutie in de digitale wereld is nog nooit zo snel geweest en organisaties moeten flexibel zijn en zich aanpassen aan de voortdurend veranderende omgeving als ze waarde willen blijven leveren aan hun klanten en tegelijkertijd competitief willen blijven op de markt.
De module IT & Digital Strategy voegt een nieuw perspectief toe aan de ITIL-suite en tilt de discussie over ITIL-concepten naar een strategisch niveau onder bedrijfsleiders en aspirant-leiders. De module zal IT-leiders en aspirant-leiders helpen bij het opbouwen en implementeren van een effectieve IT- en digitale strategie die digitale disruptie kan aanpakken en succes kan stimuleren. Meer informatie over deze module zal in de eerste helft van 2020 worden vrijgegeven.

Data van lancering voor de modules:

  • ITIL 4 Strategist: Direct, Plan and Improve – 8 november 2019
  • ITIL 4 Leader Digital and IT Strategy – eerste helft 2020.

KIES UW PAD VOOR ITIL

ITIL 4: Hoe de juiste stroom te kiezen?

Wilt u meer weten over hoe u de stroom kunt kiezen die bij uw behoeften past? Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Naam*
Familienaam*
Email*
Telefoon*
Uitleg


Go to Top