Kies uw land en taal
Kies uw land en taal
Home/Opleidingen/PRINCE2/PRINCE2 Online
PRINCE2 Online

PRINCE2 zelfstudie: PRINCE2 online training en examen

De PRINCE2 e-learning is gebaseerd op de officiële handleiding van PRINCE2, momenteel alleen beschikbaar in het Engels en Frans. QRP’s volledig geaccrediteerde PRINCE2 Foundation en Practitioner e-learning introduceert de PRINCE2 methode. De opleiding heeft een looptijd van ongeveer 45 uur. De opleiding bereidt u volledig voor op het PRINCE2 Foundation en Practitioner examen.

Onze ervaren PRINCE2-experts leggen de methode uit door middel van onder andere video’s, interactieve teksten en oefentest- en examenvragen. Dit helpt u niet alleen de PRINCE2 e-certificering te behalen, maar helpt ook de informatie aan uw projecten toe te passen. De opleiding biedt een interactieve en aantrekkelijke uitleg van de PRINCE2-methode.  Probeer onze demolessen gratis

PRINCE2 e-learning: hoe werkt het?

Hoe schaf je de PRINCE2 e-learning aan?

Kies tussen E-Learning Foundation, Practitioner en Combi en klik op “boek nu” om de e-learning aan te schaffen.

De examens zijn inbegrepen in de prijs van de e-learning: je hebt 6 maanden (10 in het geval van de Combi) om je examen rechtstreeks vanaf je pc met het Proctor U-systeem online te kunnen boeken en af ​​te leggen. Je ontvangt de examenvoucher (twee in het geval van de Combi) en alle informatie die je nodig hebt om je examen te boeken en af ​​te leggen.

PRINCE2 Foundation en Practitioner10 maandenFrans€ 1250+ BTWBoek nu
PRINCE2 Practitioner6 maandenFrans€ 690+ BTWBoek nu
PRINCE2 Foundation6 maandenEngels€ 690+ BTWBoek nu
PRINCE2 Practitioner6 maandenEngels€ 690+ BTWBoek nu
PRINCE2 Foundation en Practitioner10 maandenEngels€ 1250+ BTWBoek nu
PRINCE2 Foundation6 maandenFrans€ 690+ BTWBoek nu

Weet u niet zeker of de PRINCE2 Elearning geschikt voor u is?

Vul het onderstaande formulier in met al uw vragen en twijfels over de oplossing of prijs. Wij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte trainingsoplossing die aan uw behoeften voldoet.