De ITIL 4 Managing Professional Stream nu volledig beschikbaar!

Axelos lanceerde onlangs zijn laatste twee ITIL 4 Managing Professional streams modules; ITIL 4 Drive Stakeholder Value en ITIL 4 High Velocity IT. Met de publicatie van deze twee modules is de ITIL 4 Managing Professional-stream nu volledig beschikbaar.

De ITIL 4 Managing Professional streams modules zijn gericht op professionals die werken met technologie en digitale teams in allerlei bedrijven binnen verschillende industrieën. De ITIL 4 Managing Professional Stream biedt praktische en technische kennis over het succesvol leiden van IT-projecten, teams en workflows.

ITIL 4 Drive Stakeholder Value
Deze module omvat alle soorten interactie en betrokkenheid tussen een organisatie, hun klanten, gebruikers, leveranciers en partners. Het doel van de ITIL 4 Drive Stakeholder Value-module is om ‘de vraag’ om te zetten naar ‘toegevoegde waarde’ door middel van IT-services. Het helpt professionals om de klant en hun customer journey constant in gedachten te houden bij het ontwikkelen van hun diensten en tijdens het nemen van belangrijke beslissingen.

Voor het eerst in ITIL zien we dat zowel gebruikers als organisaties deel uit maken van multi-afhankelijke workflows en systemen. De module biedt tools om de tevredenheid van stakeholders te verbeteren, wat essentieel is voor het succes van bedrijven in het huidige competitieve landschap.

Degenen met een certificering in ITIL 4 Drive Stakeholder Value kunnen:

  • Stakeholders beïnvloeden
  • Een werkcultuur op basis van transparantie en samenwerking toepassen
  • Ervoor zorgen dat aan de eisen van klanten wordt voldaan
  • Een geweldige klantervaring creëren

Wilt u de ervaring van uw klanten maximaliseren? Lees hier meer over ITIL 4 Drive Stakeholder Value.

ITIL 4 High Velocity IT
Deze module is gericht op het begeleiden van professionals en organisaties om relevant te blijven in een steeds veranderend digitaal landschap. De High Velocity IT-module helpt onderscheid te maken tussen IT-transformatie en digitale transformatie. De module maakt gebruik van ITIL-principes om organisatorische factoren te verbeteren en geeft handvatten voor het creëren van een high-speed IT omgeving.

De module helpt professionals om praktijken zoals Agile, DevOps en Lean samen met technologieën zoals Cloud, Automatisering en geavanceerde analytische methoden in een holistische en geïntegreerde strategie samen te voegen.

Degenen met een certificering in ITIL 4 High Velocity IT kunnen:

  • Succesvol zijn en risico’s beperken in High Velocity IT omgevingen
  • Efficiëntie verbeteren
  • Begrippen als Agile, DevOps en Lean toepassen
  • Digitale transformatie bevorderen

Wilt u uw organisatie naar het volgende digitale niveau brengen? Lees hier meer over ITIL 4 High Velocity IT.

De andere ITIL 4 Managing Professional Stream-modules
Eind vorig jaar zijn de andere twee ITIL4 Managing Professional Stream-modules gelanceerd; ‘Create, Deliver & Support’ en ‘Direct, Plan & Improve’.

De module Create, Deliver & Support richt zich op de integratie van verschillende waardestromen en activiteiten om IT-producten en -diensten te creëren, te leveren en te ondersteunen. Nieuwsgierig? Zie deze pagina voor meer informatie.

De module Direct, Plan & Improve richt zich op het creëren van strategieën en het ontwikkelen van teams die zich inzetten voor continue verbetering. Deze module is vooral bedoeld voor managers van alle niveaus. Nieuwsgierig? Zie deze pagina voor meer informatie.

Wilt u rechtstreeks contact met ons opnemen voor meer informatie of bent u benieuwd wat voor type module het beste bij uw organisatie past? Schrijf ons op belgium@qrpinternational.com