Haal het meeste uit je zomer met QRP

De tijd van mooi weer, lange avonden en buitenactiviteiten staat voor de deur, zomer. De zomer gaat op de een of andere manier altijd gepaard met het bereiken van doelen. ‘Het perfecte zomer lichaam’, ‘de leukste vakantie’ of alle ‘achtergelaten klusjes afmaken’. Maar wat als je dit jaar overweegt een professioneel doel te bereiken?

De zomermaanden lijken kort en zitten altijd boordevol leuke weekenden, vakanties en uitstapjes. Maar tegelijkertijd is de zomer ook de tijd waarin er meer tijd is om te ontspannen en tijd om je voor te bereiden op de drukke laatste maanden van het jaar.

Dus, hoe combineren we dit alles, een doel, een ontspannen mindset en wat meer vrije tijd. Wat als je deze tijd gebruikt om een certificering te behalen die je kan helpen je carrière te ondersteunen en je capaciteiten te verbeteren? Het is meer dan logisch dat niemand zijn zomerdagen in een klaslokaal of achter gesloten deuren in zijn thuiskantoor wil doorbrengen. Dus wat als je ’s avonds, ’s ochtends vroeg of een snel uurtje tijdens de lunch zou kunnen studeren? E-learning kan jouw zomer doel zijn!

PRINCE2 en ITIL 4 Foundation E-learning

QRP België heeft momenteel twee trainingen die we aanbieden via E-learning, andere zijn in ontwikkeling en zullen later dit jaar van live gaan. Momenteel bieden wij de PRINCE2 E-learning (Foundation, Practitioner en Combi) en de ITIL 4 Foundation aan. Beide trainingen zijn beschikbaar in het Engels en in het Frans en bevatten de voucher voor het online examen. Je hebt zes (tien in het geval van de PRINCE2-combi) maanden om de training en het examen af te ronden en je bent volledig vrij om je training te plannen zoals bij jouw situatie past.

PRINCE2

PRINCE2 (Projects IN Controlled Environment) is een gestructureerde methode voor het effectief en efficiënt managen van projecten. PRINCE2 wordt wereldwijd breed toegepast. PRINCE2 wordt gebruikt door organisaties in zeer uiteenlopende industrieën en sectoren.

PRINCE2 projectmanagement helpt bij het succesvol opleveren van projecten van elke omvang of complexiteit. De PRINCE2 certificering is gebouwd op basis ervaring en kennis en biedt de essentie voor het beheren van ieder type project.

PRINCE2 biedt controles en breekpunten om succesvol te werken binnen een project. Daarnaast biedt PRINCE2 een gemeenschappelijke taal, om het projectmanagement te vereenvoudigen.

PRINCE2 projectmanagement is flexibel, ongeacht het type of de schaal van het project. De PRINCE2 opleiding is gebaseerd op zeven principes, thema’s en processen en biedt begeleiding in het beheren van succesvolle projecten. PRINCE2 kan worden aangepast aan specifieke vereisten van het project.

ITIL 4 Foundation

ITIL® is wereldwijd de meest algemeen bekende methode voor IT-service management en wordt door miljoenen professionals gebruikt.

Al meer dan 25 jaar biedt ITIL organisaties praktische begeleiding om IT-services te verbeteren. ITIL training is fundamenteel voor bedrijven, maakt transformatie mogelijk en helpt organisaties waarde te realiseren.

De laatste versie van het framework, ITIL 4, is gebaseerd op gerenommeerde ITSM-praktijken. De ITIL certificering breidt zich uit naar de bredere context van klantervaring, value streams en digitale transformatie. ITIL 4 staat open voor nieuwe manieren van werken, zoals Lean, Agile en DevOps. ITIL 4 is het vervolg op ITIL v3.

ITIL 4 biedt een praktische en flexibele basis om organisaties te ondersteunen tijdens een digitale transformatie. ITIL biedt een end-to-end IT-bedrijfsmodel voor de levering en exploitatie van technische producten en diensten en stelt IT-teams in staat een cruciale rol te blijven spelen in een bredere bedrijfsstrategie.

Zomeraanbieding 2021

QRP heeft als doel om professionals te helpen groeien en zich continu te ontwikkelen. Daarom willen we je professionele doelen voor deze zomer ondersteunen. Hiervoor geven we nu 10% korting op alle E-learning. Beschikbaar voor juli en augustus, mis deze kans om te leren en je vaardigheden te verbeteren niet!