Mis de nieuwe functionaliteiten van onze nieuwe website niet

We zijn heel verheugd om de lancering van onze nieuw ontwikkelde website aan te kondigen. De site van de homepage is voorzien van heldere kleuren en een overzichtelijke vormgeving. We wilden de nieuwe website sneller, makkelijker te navigeren en meer gebruiksvriendelijk maken.

Als Best Practice leider, is het voor ons belangrijk om informatie over oplossingen, diensten en trends makkelijk toegankelijk te maken voor onze huidige en toekomstige clienten. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van de meest accurate en up-to-date informatie en delen onze kennis en expertise op het gebied van project management en IT management. Onze nieuwe website is voorzien van een volledige Nieuws en Resource sectie waar alle aankomende workshops, conferenties en webinars van QRP opgelijst zijn, en waar we meer inzicht en gratis artikels over methodes en trends bieden.

We willen onze clienten ook een mogelijkheid geven om ons beter te kennen, wie we zijn als bedrijf, en de mensen die het QRP team sterk maken. Door te browsen door onze Over ons pagina’s, krijgt u alvast een goed idee over wie we zijn, wat we doen en wat anderen over ons zeggen. Hier kan u ook informatie krijgen om deel uit te maken van het QRP team in onze ‘Werken bij QRP’ sectie, en onze Locaties bekijken en weten hoe u ons kan contacteren.

Ons marketing team heeft hard gewerkt om deze site klaar te stomen, rijk aan nuttige informatie, om te gebruiken als ondersteuning. We zijn trots om een innovatieve leider te zijn in het Best Practice gebied van projectmanagement en horen graag feedback van u.

Als u problemen ondervindt met de nieuwe website, of als u vragen hebt, neem dan contact met ons op via belgium@qrpinternational.com

Marketing Team
QRP International