Online evenementen!

QRP International organiseert graag evenementen waarmee we u stimuleren te professioneel te blijven groeien. We zetten uw training buiten de klas voort en betrekken u actief bij alles omtrent de ‘Best Practice’ methodes. Helaas moeten we veel van onze ‘real-life’ evenementen uitstellen tot latere datum dit jaar. Maar we hebben een andere manier gevonden om u toch van ‘food for thought’ te voorzien; online evenementen! 

We hebben niet alleen al onze trainingen omgezet naar ons ‘virtuele klaslokaal’, we hebben ook een reeks webinars gepland om u te inspireren. De geplande webinars zijn de volgende;

30 April, 11.00 AM; How to apply PRINCE2 Virtually? (engels)

Onze deskundige en geaccrediteerde trainer Stijn Janssens helpt u PRINCE2 virtueel toe te passen. Hij behandelt onderwerpen zoals communicatie, proceswijzigingen en ‘lessons learned’. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen.

Klik hier om de volledige webinar recording te bekijken.

Lees ook de blogs (engels) die Stijn Janssens schreef over PRINCE2 en virtuele projecten.

Blog: PRINCE2 Principles applied to virtual projects
Blog: Communication in virtual projects

19 Mei, 16.30 PM; Agile Frameworks (engels)

De term Agile roept altijd ruimte op voor discussie. Er zijn veel verschillende meningen en perspectieven. Kunt u bijvoorbeeld uitleggen wat Agile voor u en uw organisatie betekent? We hebben onze deskundige en geaccrediteerde trainer Kim Delgadillo gevraagd om voor eens en altijd uit te leggen wat de verschillende Agile Frameworks inhouden. Ontdek wat bij uw organisatie past!

Schrijf u hier gratis in!

2 Juni, 16.30 PM; SCRUM Master by APMG (engels)

SCRUM is een framework dat de manier van werken voor duizenden organisaties heeft veranderd. Het helpt prioriteiten te stellen en te focussen op de ‘delivery’. Een van de belangrijkste rollen binnen het SCRUM-framework is de SCRUM Master, maar wat doet hij/zij eigenlijk? We hebben onze expert Kim Delgadillo gevraagd om je tijdens een gratis webinar mee te nemen om reis in de wereld van de SCRUM Master.

Schrijf u hier gratis in!

Meer lezen over SCRUM? Volg onze LinkedIN-pagina en blijf of de hoogte of lees deze blog! (engels)

23 Juni, 16.30 PM; Trial and error; applying ITIL 4 (engels)

Je hebt de opleiding gevolgd, het examen gehaald en bent nu de trotse eigenaar van een ITIL 4 certificaat. Maar wat nu? Hoe ITIL 4 toe te passen aan uw dagelijkse werkzaamheden? ITIL 4 is gemaakt om to ‘adopt & adapt’ aan uw organisatie, makkelijker gezegd dan gedaan. We hebben onze expert Kais Albassir uitgenodigd om u op weg te helpen tijdens een online ITIL 4-user evenement.

Kais zal zijn mening geven over het gebruik van ITIL 4, maar dat is niet alles. We zullen ook ruimte vrijmaken voor discussie en vragen. Kom voorbereid!

Schijf u hier gratis in!

Voor vragen, neem direct contact met ons op.