QRP International lanceert PeopleCert DevOps kwalificaties

Met trots deelt QRP International mee dat wij vanaf heden de meest recente PeopleCert DevOps kwalificaties aanbieden.

PeopleCert DevOps

DevOps (een samenvoeging van ‘development’ en ‘operations’) is een procesbenadering dat de denkmethodes van software ontwikkeling en informatietechnologie operations samenvoegt. Het doel van DevOps is om tijdens het opleveren van software versies, de levenscyclus van systeemontwikkeling te verkorten. De bedrijfsdoelstellingen sneller, beter en kostenefficiënt worden nauw betrokken bij dit proces.

DevOps kwalificaties worden aangeboden door PeopleCert: de nieuwe hands-on kwalificaties zijn ontwikkeld om organisaties met gevestigde IT Service Management praktijken te begeleiden met processen, tools en culturele integratie van DevOps

PeopleCert DevOps kwalificatieniveaus

Het Peoplecert DevOps kwalificatie schema bestaat momenteel uit drie verschillende certificaten:

PeopleCert DevOps Fundamentals
Deelnemers krijgen praktische richtlijnen over het toepassen van DevOps door middel van 15 essentiële keypoints, met name binnen het ITSM framework.

PeopleCert DevOps Leadership
Deelnemers krijgen begeleiding om de implementatie van DevOps praktijken te kunnen leiden en de culturele verschuiving te kunnen waarborgen voor een betere samenwerking en communicatie.

PeopleCert DevOps Engineering
Deelnemers krijgen praktische begeleiding over het gebruik van automatiseringstools en hoe deze tools de cultuur en werkwijzen van DevOps ondersteunen. – Verschijnt binnenkort –

Meer weten? Contacteer ons direct voor meer informatie over PeopleCert Devops.