Kies uw land en taal
Kies uw land en taal
Home/For organisations
For organisations

Voor organisaties

Wil je je team opleiden? Wil je graag meer te weten komen over onze opleidingsmogelijkheden en zo de beste training voor je organisatie en collega’s vinden?
Op deze pagina vind je al onze opleidingsmogelijkheden voor één of meerdere personen. Wij zijn er om je te begeleiden bij je keuze!

Waarom je moet investeren in het trainen van je team

Er zijn verschillende redenen waarom training van cruciaal belang is voor een organisatie, die allemaal even belangrijk zijn:

Jouw ideale oplossing in twee stappen

1. Kies de geschikte opleiding voor je team

Wil je meer weten over onze opleidingsmogelijkheden?

Wij bieden trainingen aan in: Project-, Programma- en Portfoliomanagement, IT Management, Change Management, maar ook Agile & DevOps. Bezoek onze Opleidingen pagina om meer te weten te komen over ons complete portfolio.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste training voor je collega’s? Ons team staat klaar om je te helpen! Vul gewoon het onderstaande formulier in of bel ons.

Heb je al een duidelijk idee over de certificering die je interesseert? Dan kun je direct naar stap 2 gaan.

2. Kies de trainingsvorm die bij je past

Fondsen

KMO-Portefeuille : Ontvang financiële ondersteuning voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van het bedrijf verbeteren. Bestel de cursussen van eigen keuze, tot 25.000 € (klein bedrijf) en 50.000 € (middelgroot bedrijf). We sturen je een officiële factuur.

Kondig je opleiding aan op: http://www.agentschapondernemen.be/themas/kmo-portefeuille. Betaal het btw-bedrag (21%) rechtstreeks aan QRP. Betaal uw deel van de opleiding in de KMO-portefeuille. De Vlaamse overheid stort haar aandeel in de opleiding in de KMO-portefeuille (dit gebeurt onmiddellijk en automatisch). Stuur de betaling naar QRP vanuit uw KMO-portefeuille.

De training moet gevolgd worden door een erkende trainingsorganisatie, ons QRP BE accreditatienummer is als volgt: DV.O237496

Waarom QRP

  • Wij bieden alleen geaccrediteerde opleidingen aan

  • Wij kunnen de training aanpassen aan de behoeften van je bedrijf

  • Onze trainers zijn hoog gekwalificeerd

  • Wij begeleiden je tijdens je hele opleidingstraject, van het eerste informatiegesprek tot de certificeringsexamens.

Contacteer ons

Heb je hulp nodig? Of heb je al een duidelijk idee over de opleiding die je zoekt, en wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Go to Top