Kies uw land en taal
Kies uw land en taal
QRP international algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene Verkoopsvoorwaarden

VOORWAARDEN

Definities

  • De “Vennootschap”, “QRP” – verwijst naar The QRP International met wettelijk kantoor op Marcel Broodthaersplein 8, 1060 Sint-Gillis, Brussel.
  • “Klant”, “Uw”, “U” – verwijst naar de persoon die bij QRP koopt en van plan is een training bij te wonen.
  • “Algemene voorwaarden” – verwijst naar de gebruiksvoorwaarden en voorwaarden waaronder alle aankopen worden gedaan en de manier waarop de website wordt gebruikt.
  • “Boekingsformulier” – dit is een overeenkomst tussen QRP en haar klanten, met betrekking tot de toekomstige levering van diensten.
  • “Deelname-instructies” – dit verwijst naar een reeks instructies die deelnemers ontvangen na de bevestiging van van betaling, met betrekking tot training gerelateerde details.
  • “Werkdagen” – dit verwijst naar dagen tussen maandag en vrijdag, met uitzondering van feestdagen.

Vergoedingen en BTW
Alle opleidingskosten zijn exclusief belasting over de toegevoegde waarde (btw), die moet worden toegevoegd aan het bedrag dat op het moment van boeking het geldende tarief is. Neem contact op met uw lokale kantoor voor meer informatie over het toegepaste btw-regime. QRP vermeldt het juiste btw-bedrag op de factuur, zoals wettelijk vereist. BTW is verschuldigd ongeacht het land van herkomst van de Klant; het leveringspunt voor btw-doeleinden is de locatie van de opleiding. Voor e-learning trainingen wordt BTW in rekening gebracht met betrekking tot de plaats van levering en de relevante belastingwetgeving in het land van consumptie. Als u een btw-vrijstelling heeft, dient u QRP alle relevante details te verstrekken voordat u een factuur stuurt.

Bevestigde boekingen
Wanneer de orderbevestiging is ontvangen, is dit om aan te geven dat wij uw bestelling hebben ontvangen. Het geeft niet aan dat er een contract tussen ons bestaat. We zullen de aanvaarding van uw bestelling, en dus een contract tussen ons, aangeven in de vorm van een factuur. Een factuur, relevant voor de gekozen betalingsoptie, wordt verzonden zodra de bevestiging is ontvangen. Als de cursus wordt geannuleerd of de deelnemer niet meer aanwezig kan zijn, wordt een creditnota en, indien nodig, restitutie verstrekt.
Betalingen geschieden in euro (€). De kosten van deelname zijn inclusief koffiepauzes, lunches en volledige documentatie (in normale omstandigheden).

Financiële hulp
KMO Portefeuille
1) Je schrijft je in voor een opleiding of je ondertekent een adviesovereenkomst (tot 25.000 € klein bedrijf en 50.000 € middelgroot bedrijf).We sturen je een officiële factuur.
2) Je doet de subsidieaanvraag via KMO website
3) Je stort je eigen bijdrage op de kmo-portefeuille en je betaalt het btw-bedrag (21%) rechtstreeks aan QRP
4) Agentschap Innoveren & Ondernemen stort je subsidie eveneens op de rekening
5) Jij of je medewerker volgt de opleiding of krijgt het advies
6) Je ontvangt de QRP factuur en betaalt online via de kmo-portefeuille

Brussels stedelijk gewest
Voor bedrijven in Brussel: ontvang een subsidie van 50% tot 3000 € per opleiding! Bestel de cursussen van uw keuze. We sturen je een officiële factuur. Betaal het totale bedrag (incl. Btw) van de factuur rechtstreeks aan QRP . Kondig uw opleiding aan met de nodige documenten op: http://www.werk-economie-emploi.irisnet.be/nl/web/aee/formation. De regering van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest betaalt 50% terug.

Betaalvoorwaarden
Klassikaal en virtual live: er wordt een factuur uitgereikt na ontvangst van de bestelling. Het bedrag (inclusief btw) dient binnen 10 werkdagen na uitgiftedatum volledig te worden betaald. Alle betalingen moeten worden ontvangen, ongeacht de betalingsvoorwaarden, voordat een onderzoek wordt afgegeven of afgeleverd door het bedrijf. De betaling is onmiddellijk verschuldigd als de boeking binnen 10 werkdagen na de aanvangsdatum van de cursus is gemaakt. Indien om wat voor reden dan ook geen betaling is ontvangen, is deelname aan de opleiding niet toegestaan. Over deze voorwaarden kan niet worden onderhandeld.

‘Early Bird’-prijs: de opleidingsprijs, inclusief btw voor diensten die zijn gekocht met de‘ Early Bird’-prijs, zijn volledig betaalbaar na ontvangst van de factuur. Indien om welke reden dan ook de betaling niet binnen 7 werkdagen is ontvangen dan wordt de standaardprijs toegepast en wordt het verschil in rekening gebracht.

E-Learning: er wordt een factuur uitgereikt zodra de bestelling is ontvangen. U dient bij ontvangst te betalen. Als om wat voor reden dan ook de betaling niet is ontvangen, wordt de e-learning-service niet aangeboden.

Annulering
Klassikaal en virtual live: Annuleringen worden alleen geaccepteerd als ze schriftelijk zijn ingediend en minimaal 10 werkdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding zijn ontvangen. Bij niet-annulering 10 werkdagen voorafgaand aan de cursus is een vergoeding van 100% van het cursusgeld plus BTW verschuldigd. Dit annuleringsbeleid wordt aanvaard na ontvangst van de factuur.
E-Learning: Toegang tot e-learning wordt verleend voor zes (6) of tien (10) maanden vanaf de datum waarop ze door de klant zijn aangeschaft. Er wordt geen restitutie verleend voor de annulering van e-learning trainingen, ongeacht wanneer annulering wordt gecommuniceerd. Wanneer de e-learning licentie is uitgegeven, worden annuleringen niet geaccepteerd. De examenvoucher die in verband met elke licentie is gekocht, moet worden ingewisseld voordat de licentie verloopt.

Klassikale en Virtual live transfers
Hoewel transfers niet ongebruikelijk zijn, moet de klant, zodra een opleiding is aangeschaft, de training binnen een kalenderjaar na de oorspronkelijke aankoopdatum bijwonen. Overdrachten na dit punt zijn niet toegestaan.

Klassikaal en virtual live: Voor de aanvraag van de deelnemer voor het herplannen van de opleiding binnen 10 werkdagen voor de startdatum worden kosten in rekening gebracht gelijk aan 25% van het opleidingsgeld plus btw.

E-learning: QRP kan de toegang tot e-learning voor deelnemers verlengen voor € 75, – per persoon (plus btw indien van toepassing).
Terugbetaling

Wanneer een terugbetaling door het bedrijf aan de klant wordt verstrekt, kan het tot 10 werkdagen duren voordat de terugbetaling is verwerkt. Alle relevante informatie die nodig is om de terugbetaling te verwerken, moet binnen dit tijdsbestek door de klant worden verstrekt.

Wijzigingen opleiding
QRP behoudt zich het recht voor om een cursus 3 werkdagen voor de aanvangsdatum te annuleren of te verzetten. De Klant zal worden geïnformeerd zodra deze wijziging bekend is. QRP zal alle redelijke inspanningen leveren om dergelijke wijzigingen te vermijden. Wanneer dit onvermijdelijk is, zal QRP alle bedragen die door de klant zijn betaald volledig terugbetalen, of op verzoek van de klant alle bedragen toepassen op een alternatieve cursus.

Examen Vouchers
Klassikaal: Als u een klassikale cursus heeft geboekt, zullen de relevante examens worden afgenomen tijdens de klassikale opleiding. Als u uw examen wilt verzetten, worden er extra administratiekosten van € 75 in rekening gebracht (plus btw indien van toepassing).
Virtual live en E-learning: Indien u een virtuele of e-learning cursus heeft geboekt, worden de betreffende examen(s) via de online proctor service vanuit uw eigen huis / kantoor afgenomen. Bij het boeken van de cursus krijgt u een inwisselbare examencode om gebruik te maken van deze proctor-service. De geldigheidsduur van de vouchers is afhankelijk van de exameninstelling (Peoplecert, APMG International, DOI, Opengroup).

U kunt het examen zo vaak als nodig verzetten, binnen de periode die door de voucher wordt gedekt.

Examenvouchers kunnen worden verlengd, maar alleen als de voucher nog geldig / geldig is. QRP kan de examenvoucher verlengen voor € 75, – per aanvraag en per examen (eventueel vermeerderd met btw). Het examen kan dan worden geboekt binnen de nieuwe periode die door de voucher wordt gedekt. De verlenging voor toegang tot virtuele of e-learning omvat deze vergoeding. U kunt een tegoedbon die de vervaldatum heeft overschreden niet verlengen, u moet een nieuwe tegoedbon kopen.

Peoplecert annuleringskosten
Als uw voucher nog geldig is en u een Peoplecert-examen wilt annuleren, worden annuleringskosten in rekening gebracht. Ze zijn als volgt:

Tot 48 uur voor het examen: gratis. Kandidaten kunnen de examendatum gratis annuleren of wijzigen via hun Peoplecert-profiel.

48 uur tot 4 uur voor het examen: Kandidaten kunnen de examendatum rechtstreeks wijzigen via hun Peoplecert-profiel, hiervoor worden kosten in rekening gebracht door Peoplecert. QRP kan op verzoek het examen voor u annuleren voor € 75, – per verzoek (plus btw indien van toepassing). U kunt dan uw examen omboeken als de voucher geldig is.

4 uur tot 0 uur voor het examen: Kandidaten kunnen de examendatum rechtstreeks wijzigen via hun Peoplecert-profiel, hiervoor worden kosten in rekening gebracht door Peoplecert. QRP kan op verzoek het examen voor u annuleren voor € 75, – per verzoek (plus btw indien van toepassing). U kunt dan uw examen omboeken als de voucher geldig is.

Garantie en aansprakelijkheid
Hoewel QRP helpt bij het identificeren van de juiste opleiding, accepteert de klant dat het zijn verantwoordelijkheid is om te verifiëren dat de opleiding geschikt is voor de vereisten van de deelnemer die een bepaalde opleiding volgt en dat de deelnemer het vereiste competentieniveau heeft om de doelstellingen van de opleiding te kunnen bereiken.

Copyright
Het copyright en alle andere intellectuele eigendomsrechten op al het opleidingsmateriaal blijven het exclusieve eigendom van QRP. U verbindt zich ertoe dat u opleidingsmateriaal niet kopieert of fotokopiëren toestaat, noch openbaar maakt of verkoopt of verhuurt aan derden, noch dit gebruikt voor het houden van uw eigen trainingen.

Overmacht
QRP heeft het recht om de levering te vertragen, de levering te annuleren of het geleverde aantal te verminderen als het wordt verhinderd, belemmerd of vertraagd in de levering van diensten door omstandigheden buiten zijn redelijke controle, inclusief maar niet beperkt tot stakingen, uitsluitingen, ongevallen, oorlog, regeringsmaatregelen, nationale noodsituaties, terroristische aanslagen, protesten, oproer, burgerlijke onrust, explosie, overstroming, epidemie, brand.

Contact details
QRP BE BVBA
Marcel Broodthaersplein 8
1060 Sint-Gillis, Brussels
Tel: +32 (0) 280 81 014

BTW-nummer: BE 0717824249
BANK NAME ING Belgium NV/SA
IBAN BE03 3631 8147 2084
BIC BBRUBEBB
IN NAME OF QRP BE BVB

Go to Top