Professionele training in tijden van COVID-19 – Wat QRP tot nu toe heeft geleerd

Om aan jouw behoeften te voldoen, biedt QRP meerdere trainings formaten aan. We bieden onze training on-site, virtueel en in e-learning aan. Onze training op locatie, die nog steeds plaatsvindt, wordt echter sterk beïnvloed door het COVID-19-virus. Tegenwoordig leven we in een wereld waar het COVID-19-virus niet te missen is en waar je moet proberen te veel contact te vermijden.

Terwijl onze trainingen op locatie worden gepland en plaatsvinden, is het duidelijk dat QRP zich aan een aantal regels moet houden. Voor het geven van de training volgt QRP de COVID-veiligheidsrichtlijnen van de overheid. Deze richtlijnen hebben een grote impact op onze training en kunnen bepaalde onderdelen ervan beperken. Zo is het dragen van een mondmasker verplicht gedurende de gehele training, wat de communicatie kan beperken. Om de volledige lijst van regels en voorschriften te zien, klik hier.

Ons advies?

Hoewel we ons best doen om aan jouw wensen te voldoen, voelen we ons ook verplicht om onze onze mening over de huidige COVID-19-situatie te delen. We merkten dat er nog steeds een zeer hoge vraag is naar open klassikale trainingen. Normaal gesproken ondersteunen we deze keuze, maar gezien de beperkingen die de regels hebben voor de training, raden we momenteel onze virtuele klaslokaal ten zeerste aan.

QRP raadt virtuele live training ten zeerste aan om de volgende maatschappelijke redenen:

  • Minder reizen en minder contacten met andere mensen is beter
  • Telewerken is nog steeds de norm voor veel organisaties

QRP raadt virtuele live training ten zeerste aan om de volgende persoonlijke redenen:

  • Een live virtual bespaart u geld (10-20% goedkoper dan cursussen op locatie)
  • Een live virtual bespaart u tijd (geen reistijd)
  • Gemakkelijke combinatie met werk in ons programma van een halve dag

Niet te vergeten

Geïnteresseerd om onze PRINCE2 of ITIL 4 Foundation cursussen te volgen? Dan kunnen we ook een e-learning aanbieden. Dit geeft je de mogelijkheid om de cursus aan je eigen tempo en met je persoonlijke ritme te volgen!

Voor meer informatie of als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste formaat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons direct mailen of bellen, hier vind je onze contactgegevens.