Verdiepende en interactieve (online) evenementen

Weet je wat we graag doen? Jou stimuleren om professioneel te groeien en je te helpen beslissen over de best practices die jouw bedrijf voor altijd zal veranderen. Om dit te doen, bieden we kwalitatief uitdagende inhoud die de verschillen tussen alle mogelijkheden die er zijn uitlegt. We vragen onze trainers om duidelijk en diepgaand te communiceren wat de voordelen zijn van een bepaalde certificering.

We realiseerden ons dat de beste manier om deze informatie te communiceren is door middel van (online) evenementen. Gratis en niet commercieel, hopen we je te stimuleren om na te denken over de verschillende mogelijkheden die bij jouw behoeften passen.

User Groups 

Verschillende organisaties en professionals blijven hun behoefte aan informatie, vergelijking en voorbeelden aan ons kenbaar maken. Om aan deze behoeften te voldoen, zijn de PMO User Group en de ITIL User Group ontstaan.

We communiceren met onze User Groups door middel van het PMO User Group Bulletin en het ITIL User Group Bulletin die we regelmatig versturen. Hierin verwijzen we naar de laatste blogposts, belangrijke certificering updates / nieuws en proberen we de interactie tussen professionals te vergroten. Maar wat nog belangrijker is, is dat we ook User Group-evenementen organiseren.

De PMO User Group-evenementen en de ITIL User Group-evenementen worden regelmatig gehouden en hebben als doel een breed scala aan onderwerpen te bespreken die verband houden met het PMO of ITIL. Geen van deze evenementen is hetzelfde, we proberen constant een interactief en uitdagend evenement aan te bieden. We nodigen sprekers uit die een case study delen, zetten break-out rooms op voor discussies of organiseren kleine workshops / games.

Klik hier om je te registreren voor de volgende PMO User Group – From Poject to Portfolio Management (EN) en hier voor de volgende ITIL User Group – Using ITIL to improve co-creation game with business (EN).

Events en event recordings

Elk kwartaal proberen we minimaal één (online) evenement te organiseren over een van de Best Practice methodologie trainingen die we geven. Dit is een evenement dat een grote groep mensen bereikt en meestal in webinar-format. We nodigen onze trainer of een andere expert uit om een inzichten te delen over een specifiek onderwerp dat op dat moment veelbesproken is. Aan het einde van het evenement worden deelnemers uitgenodigd om vragen te stellen en het gesprek aan te gaan met de spreker. Op deze manier proberen we alle vragen te beantwoorden en echt inzicht te geven in hoe de best practice jou kan helpen om jouw bedrijfsdoelen te bereiken.
We ontdekten dat het erg handig was om deze evenementen op te nemen, om de opname later te kunnen delen met degenen die de live-evenementen hebben gemist. Graag nodig ik je uit om een kijkje te komen nemen bij het evenement dat we het afgelopen jaar hebben georganiseerd.

How to apply PRINCE2 virtually? (EN)

We nodigden onze expert Project Manager en geaccrediteerde trainer Stijn Janssens uit om te praten over online projecten, specifiek met het gebruik van PRINCE2. Tijdens dit interessante webinar behandelde hij onderwerpen als communicatie, veranderingen van processen en geleerde lessen.

Bekijk de recording hier.

Agile Frameworks (EN)

De term Agile stimuleert altijd discussie, er zijn veel verschillende meningen en perspectieven. We vroegen onze deskundige en geaccrediteerde trainer Kim Delgadillo om eens en voor altijd uitleg te geven over de verschillende Agile Frameworks. Tijdens het webinar gaat Kim in op Scrum, Kanban, Design thinking, SaFe en natuurlijk AgilePM.

Bekijk de recording hier.

Scrum master by APMG (EN)

SCRUM is een methodologie die de manier van werken voor duizenden organisaties heeft veranderd. Het helpt bij het stellen van prioriteiten en resultaten. Een van de belangrijkste rollen binnen de SCRUM-opzet is de SCRUM Master, maar wat doet hij / zij eigenlijk? In dit webinar neemt onze expert Kim Delgadillo je mee op reis in de wereld van de SCRUM Master, de rol en verantwoordelijkheden.

Bekijk de recording hier.

What is PMP and why should I invest in it? (EN)

De PMP-certificering is een zeer prestigieuze certificering. PMP is geen methodologie, maar een benadering van projectmanagement in het algemeen. PMP-gecertificeerd worden is niet eenvoudig en vraagt om doorzettingsvermogen. In dit webinar legt onze deskundige en geaccrediteerde PMP-trainer Xavier Heusdens de ins en outs van de PMP-certificering uit.

Bekijk de recording hier.

PMP Panel discussion (EN)

PMP wint steeds meer terrein in België en de certificering dekt projectmanagement van begin tot eind. Met de lancering van zowel het nieuwe examen als de nieuwe PMBoK in 2021 is de certificering relevanter dan ooit. Om informatie te bieden over het brede bereik en de toepassingen van de PMP-kennis hebben we een paneldiscussie georganiseerd. De experts bespraken verschillende onderwerpen met elkaar, maar we vroegen het publiek ook om te communiceren en vragen te stellen.

Bekijk de recording hier.