Kies uw land en taal
Kies uw land en taal
Home/Onze klanten
Onze klanten

Onze klanten

We zien onze klanten als partners en werken samen met hen om resultaten te bereiken die ze kunnen meten. Wij hebben het voorrecht om met grote en kleine organisaties te werken in de private en publieke sector, in alle industrietakken zoals Healthcare, Bank, Telecom, IT, Consultancy, Verzekeringen, Transport, als de overheid.

Hier zijn enkele van de prachtige organisaties die ons zien als hun partner die hen verder vooruit stuwt.

Getuigenissen

Niets maakt ons gelukkiger dan te horen hoe tevreden u over ons bent!

“Business and Decision werkt reeds vele jaren met QRP International en appreciëren sterk de klantgerichte aanpak, door de noden van de klant in aanmerking te nemen en waardeert ook de on-time oplevering.”

Sara Goris

HR Business Advisor @ Business & Decision, Belgium

“In dit laatste jaar heb ik de mogelijkheid gehad om twee opleidingen te volgen: PRINCE2 Foundation en PRINCE2 Practitioner georganiseerd door QRP International. Het professionalisme van de lesgever en de mogelijkheid om de kennis over te dragen maakten het mogelijk voor mij om de methode echt te begrijpen en te implementeren in mijn werkomgeving. Hartelijk dank aan de lesgever en hartelijk dank aan QRP.”

Paolo Ticali

PSO VMware @ VMware, Italy

“Wat een goede PRINCE2 opleiding was dit! De commerciële relatie was zeer reactief en aangenaam. De trainer kon de theorie zeer goed linken aan de praktijk. Elke deelnemer werd heel sterk betrokken vanuit zijn/haar profiel. Wel, ik raad zeer sterk QRP aan voor al uw opleidingen.”

Christine Nagad

France

ZOU U ONS AANRADEN AAN ANDEREN?

We zouden graag horen van u indien u denkt dat we uitstekend werk hebben geleverd.

Indien u hield van de manier waarop QRP werkt, waarom deelt u dan uw verhaal niet met ons?
De grote meerderheid van onze nieuwe klanten komt van mond-aan-mond doorverwijzingen. We waarderen onze relatie en zouden graag uw ervaring horen om te delen met anderen.
Laat aub een getuigenis achter over uw ervaring met het werken met het QRP team. Hartelijk dank om voor onze diensten te kiezen.
Schrijf hier uw getuigenis

Go to Top