Kies uw land en taal
Kies uw land en taal
Home/Opleidingen/PeopleCert DevOps
PeopleCert DevOps

PeopleCert DevOps

De DevOps benadering is gebaseerd op drie kritische succesfactoren; culturele verandering, verbetering van werkwijzen en processen en de invloed van automatiseringstechnieken.

Wat is Devops

DevOps (een samenvoeging van ‘development’ en ‘operations’) is een procesbenadering dat de denkmethodes van software ontwikkeling en informatietechnologie operations samenvoegt. Het doel van DevOps is om tijdens het opleveren van software versies, de levenscyclus van systeemontwikkeling te verkorten. De bedrijfsdoelstellingen sneller, beter en kostenefficiënt worden nauw betrokken bij dit proces.

Vanwege het bewezen succes van de DevOps benadering wordt er steeds vaker gezocht voor DevOps georiënteerde functies binnen verschillende industrieën. Medewerkers met een DevOps basis zijn hard nodig om een culturele verandering te waarborgen, zijn comfortabel in een DevOps omgeving en managen verschillende technologieën en tools, de zogenaamde toolchain. Onder de toolchain vallen verschillende processen zoals coderen, bouwen, testen, verpakken, vrijgeven, configureren en monitoren.

PeopleCert DevOps Training

DevOps kwalificaties worden aangeboden door PeopleCert: de nieuwe hands-on kwalificaties zijn ontwikkeld om organisaties met gevestigde IT Service Management praktijken te begeleiden met processen, tools en culturele integratie van DevOps. Het is binnen deze constant veranderende context dat QRP International een door PeopleCert ontworpen reeks DevOps kwalificaties aanbiedt. De certificaten sluiten aan op de marktbehoefte om de vaardigheidskloof te dichten waar veel organisaties mee worden geconfronteerd en om de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen door communicatie en standaardisatie te verbeteren. Maar ook om samenwerking en automatisering van de oplevering van hoogwaardige softwareproducten beter, sneller en kostenefficiënt te laten verlopen.

PeopleCert DevOps kwalificatieniveaus

Het Peoplecert DevOps kwalificatie schema bestaat momenteel uit drie verschillende certificaten:

PeopleCert DevOps Fundamentals
Deelnemers krijgen praktische richtlijnen over het toepassen van DevOps door middel van 15 essentiële keypoints, met name binnen het ITSM framework.

PeopleCert DevOps Leadership
Deelnemers krijgen begeleiding om de implementatie van DevOps praktijken te kunnen leiden en de culturele verschuiving te kunnen waarborgen voor een betere samenwerking en communicatie.

PeopleCert DevOps Engineering
Deelnemers krijgen praktische begeleiding over het gebruik van automatiseringstools en hoe deze tools de cultuur en werkwijzen van DevOps ondersteunen. – Verschijnt binnenkort –

MEER INFORMATIE

Wenst u meer informatie te ontvangen

Wenst u de details van de opleiding DevOps Leadership te weten? Contacteer ons door het onderstaande formulier in te vullen.

Name*
Surname*
Email*
Phone*
Comment


Go to Top